HomeLIFE STYLEProiect nou: Chris Jordash feat. Amery – Suflet gol (Don’t go….)

Proiect nou: Chris Jordash feat. Amery – Suflet gol (Don’t go….)

Chris Jordash (Cristian Iordache) s-a nascut pe 10 iulie 1990 in Bucuresti. Pasionat de muzica, a inceput sa studieze acest domeniu, inca de mic. A urmat studiile muzicale la cunoscutul liceu George Enescu unde a dobandit cunostinte care l-au ajutat sa-si puna in aplicare planurile. In clasa intai a luat lectii de pian iar la 13 ani si-a descoperit si talentul pentru a compune versuri. In acea perioada l-a intalnit pe Ilie Edward (Edward Maya) cu care a fost coleg de fagot si alaturi de care a lucrat in studio pentru visul pe care il impartaseau amandoi, acela de a compune si de a produce piese pe care oamenii sa le poata iubi inca de la prima auditie.

Si-a dedicat 16 ani acestui domeniu, reusind sa devina compozitor, producator si totodata solist, colaborand cu diversi artisti. Printre piesele care il fac pe Chris Jordash cunoscut se numara: “Shake”, “Around the world” (in colaborare cu violonistul Stefan Besan), “After the sun goes down” alaturi de Jul fosta solista a trupei Hi-Q si raperul de origine Americana T.M.E…..etc.

In prezent, Chris Jordash a inceput un nou proiect impreuna cu Amery scopul sau fiind acela de a crea ceva diferit ca sound fata de piesele anterioare, si lanseaza astfel un nou single in limba romana, intitulat “Suflet gol (Don’t go…)”, inspirat din propriile trairi si sentimente. Chris Jordash aduce de data aceasta in prim plan o poveste nostalgica, cu sonoritati dramatice.

Amery pe numele ei Ana-Maria Bors, iubeste la fel de mult muzica. Chiar daca a absolvit “Relatii Internationale si Studii Europene” din cadrul Facultatii de Istorie a Universitatii din Bucuresti si in present urmeaza cursurile de master ale aceleiasi facultati, nu a renuntat niciodata la visul ei din copilarie. Astfel, a urmat cursuri de canto in urma carora a participat la diverse spectacole muzicale. Cu o voce calda si suava, reuseste sa ne incante cu sensibilitatea ei.

Astfel, cei doi si-au propus sa ne impartaseasca daruirea lor pentru muzica, prin versurile, trairile si profesionalismul de care dau dovada. Si daca tot vorbim de aceste lucruri, ce pot fi mai potrivite intr-o piesa atat de profunda decat suntele de vioara combinate cu cele de pian?!

In acest sens, intervine Stefan Besan, unul dintre cei mai buni violonisti din Romania si Republica Moldova. El s-a nascut la Chisinau unde a inceput sa studiaze vioara. In 2008 a fost desemnat in cadrul Galei Nationale a finalistilor Eurovision Young Musicians, marele castigator EYM 2008 si re­pre­­zentantul Romaniei la Concursul Eurovision de la Viena. Punand la fel de multa pasiune si in piesa “Suflet gol (Don’t go…), el reuseste sa ne transpuna intr-o poveste de dragoste, in care noi ascultatorii ne putem regasi.

Chris Jordash & Amery promit multe alte proiecte la care deja lucreaza si cu care vor sa ne incante. Ei pregatesc si o varianta in limba engleza a piesei “Suflet gol (Don’t go…) pentru a putea fi inteleasa si peste hotare.

“Un lucru e cert: nu mai putem trai fara muzica, ea face parte din vietile noastre…”au afirmat cei 2.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns