HomeALL MEDIAPromotor în regatul lui OZ (galerie foto)

Promotor în regatul lui OZ (galerie foto)

După preşedintele ţării şi alţi politicieni, cântăreţi, actori sau fotbalişti care şi-au prezentat maşinile pe rând la Promotor, pe 24 aprilie este rândul Vrăjitorului din Oz să vină la Pro TV. Mai exact, echipa Promotor a pătruns în ,,regatul” roţilor şi prezintă sâmbătă la prânz imagini în exclusivitate cu fabrica în care sunt produse unele dintre cele mai sigure şi mai performante jante din lume: OZ.
Situată la 50 km de Veneţia, fabrica a dat de-a lungul timpului jante pentru cele mai tari maşini din lume, de la Ferrari, Maseratti, Bugatti Veyron, Porsche, până la diverse branduri mai accesibile. Într-un interviu acordat în exclusivitate echipei Promotor, directorul fabricii explică faptul că numele OZ sunt de fapt iniţialele celor 2 fondatori ai fabricii. Prima jantă produsă de OZ datează din 1971 şi a fost făcută pentru Mini Cooper, celebra fabrica producând de asemenea şi roţile pentru monoposturile din Formula 1, dar şi pentru maşinile din cursele Le Mans şi DTM.
Tot pe 24 aprilie, la Promotor vine şi un pasionat de maşini…. fără permis. Fotbalistul Nicolae Mitea îşi prezintă sâmbătă la prânz BMW-ul X6, cu motor de 500 CP. Deşi nu are permis, Mitea a avut până acum 3 maşini, dar are şi şofer personal, fratele său, Viorel, fiind cel care-l însoţeşte pe Niky oriunde. Mitea povesteşte că nu a mers niciodată cu bicicleta cât a jucat în Olanda, la Ajax Amsterdam şi că motivul pentru care nu are încă permis de conducere îl reprezintă faptul că este prea leneş să facă şcoala de şoferi. Fostul dinamovist nu vorbeşte sâmbătă la Promotor doar despre maşini, ci şi despre fotbal şi planuri de viitor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns