HomeALL MEDIAProtagonista telenovelei “Refugiul”, Zuria Vega: “Sunt 100% om de televiziune”

Protagonista telenovelei “Refugiul”, Zuria Vega: “Sunt 100% om de televiziune”

Zuria Vega, protagonista telenovelei “Refugiul”, care este difuzata de luni pana duminica, de la ora 19.30, ACASA, se afla intr-un continuu progres in cariera sa, atat in teatru cat si in televiziune. 

 

Ultimul sau proiect in domeniul teatrului a fost “No se si cortarme las venas o dejármelas largas”, despre care actrita povesteste cu mare drag: “Sunt foarte incantata pentru ca am fost alaturi de un grup de oameni extraordinari si mai mult decat atat, ne-am distrat pe cinste. Am legat prietenii frumoase, iar dincolo de orele de munca, intalnirile noastre erau foarte placute.”, a declarat protagonista telenovelei ”Refugiul”.

Actrita se afla intr-un moment de inflorire in domeniul televiziunii, fiind desemnata ca una dintre cele mai spectaculoase actrite din media: “Eu sunt 100% om de televiziune.”, declara Zuria.

“Intotdeauna ma voi implica in diverse proiecte in domeniu. Pana acum am trait intens si frumos in pelicule precum: “Cloroformo”, “El Equipo”. Astfel sunt mai mult dramatica decat comica si ma bucur foarte tare ca personajele mele sunt diferite unul de celalalt. Ma redescopar mereu.”, marturiseste actrita.

Telespectatorii o pot urmari pe frumoasa protagonista Zuria Vega in telenovela “Refugiul”, care este difuzata de luni pana duminica, de la ora 19.30, ACASA.

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns