HomeTELEVIZIUNEEmisiuniProtejatii lui Simon Cowell de la X Factor UK cuceresc topurile muzicale engleze

Protejatii lui Simon Cowell de la X Factor UK cuceresc topurile muzicale engleze

Simon Cowell, producătorul megaspectacolului X Factor, are un nou motiv de mândrie. Cher Lloyd, unul dintre protejaţii săi în timpul ediţiei de anul trecut a show-ului, a ajuns duminică pe primul loc în topurile muzicale britanice.

La numai 18 ani, talentata Cher Lloyd şi-a văzut visul cu ochii duminica trecută, când recentul său single de debutSwagger Jagger” a ajuns pe poziţia întâi a clasamentelor de profil din Marea Britanie. Mai mult, melodia protejatei lui Simon a detronat single-ul celor de la Jls, “She Makes Me Wanna”, o trupă devenită faimoasă tot în cadrul megaspectacolului X Factor.

După aflarea veştii, cântăreaţa le-a mulţumit fanilor săi printr-o emoţionantă postare pe Twitter: “Sunt cea mai fericită fată din lume! Vă mulţumesc pentru că mă susţineţi…,” a spus artista.

Ascensiunea fulminantă a carierei lui Cher Lloyd a început în 2010, când a ajuns în finala celei de-a şaptea ediţii a X Factor. Deşi nu a câştigat competiţia, tânăra aflată sub îndrumarea lui Simon Cowell pe parcursul show-ului a reuşit totuşi să se facă remarcată prin calităţile vocale deosebite şi prin prezenţa scenică de neuitat.

Cea de-a opta ediţie a X Factor UK va începe pe 20 august, sub jurizarea lui Louis Walsh, Kelly Rowland, Tulisa Contoslavos şi Gary Barlow. Cei patru membri ai juriului nu doar vor analiza prestaţia concurenţilor, ci îi vor şi îndruma pe tot parcursul megashow-ului.

În Romania, tocmai s-a încheiat prima etapa a supershow-ului X Factor, urmând acum tabara de pregătire, ce îi va reuni la Bucureşti pe toţi cei care au reuşit să treacă de perioada audiţiilor. Pe parcursul zilelor petrecute în tabără, concurenţii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi şi supuşi unor probe în urma cărora se vor decide cei 24 de semifinalişti.

-//-

Fără bariere de vârstă sau stil, << X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu. Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Lasa un comentariu aici!

Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns