HomeLIFE STYLEPublicatiile online nu vor mai fi gratuite

Publicatiile online nu vor mai fi gratuite

Magnatul Rupert Murdoch intentioneaza sa schimbe din temelii industria media si sa introduca un sistem de plata pentru editiile online ale ziarelor din trustul sau. Anuntul vine dupa ce News Corporation a anuntat o scadere a profitului de 30%.imagine132

Tulburat de pierderi si de caderea pietei de publicitate, Murdoch a afirmat ca era in care totul este gratis pentru toata lumea in online se apropie de sfarsit, informeaza The Guardian.

Murdoch spune ca revolutia digitala a deschis o multime de cai de informare ieftine, dar continutul nu este gratuit. El a subliniat ca jurnalismul de calitate nu poate fi gratuit doar pentru ca este livrat prin new media.
Trustul News Corporation detine, printre altele, Wall Street Journal, New York Post, The Australian, The Times, The Sun si News of the World.
In prezent, continutul contra-cost este aplicat doar Wall Street Journal, care este singura publicatie americana ce si-a crescut numarul de abonati, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea online, chiar in perioada de criza financiara.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns