HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFINALA. Publicul va alege castigatorii emisiunii ”Mi-s de la tara”, la Prima TV!

FINALA. Publicul va alege castigatorii emisiunii ”Mi-s de la tara”, la Prima TV!

Ultima editie din acest sezon a emisiunii „Mi-s de la tara”, prezentata de Andreea Raicu, se anunta a fi cu totul speciala si plina de noutati fata de finalele precedente.

In acest sezon, Mugur Mihaescu, Mircea Radu, Catalin Botezatu, Andreea Marin, Dana Savuica, Niculina Stoican, Gelu Voicu si Iuliana Tudor nu numai ca vor face parte din juriul finalei, dar fiecare dintre ei va urca pe scena pentru a-si sustine candidatul printr-un moment artistic pregatit impreuna.

Printre probele pe care finalistii le vor avea de trecut se numara cea de dans modern sau cea de expresivitate, probe in care vor intra in pielea unor personaje autohtone sau internationale precum Smiley, Shakira sau Justin Timberlake.

Castigatorii vor fi alesi atat prin votul publicului, cat si cel al juriului, in proportii egale. Fata si baiatul care vor fi declarati castigatori vor fi premiati cu cate 10.000 de euro fiecare. Pentru prima data in acest sezon, castigatorii trebuie sa foloseasca 10.000 de lei in folosul comunitatii din care fac parte.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns