HomeALL MEDIAPufstock la Antena 1, de Valentine’s Day (galerie foto)

Pufstock la Antena 1, de Valentine’s Day (galerie foto)

De Valentine’s Day, Antena 1 ţine dragostea în puf la propriu. Pentru PufStock, cea mai mare bătaie cu perne din România, va fi folosită o tonă de puf.

Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi…o pernă şi să participe la primul eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor. Îi vor avea alături pe Simona Gherghe şi Răzvan Popescu la Bucureşti, pe Dan Capatos la Constanţa şi pe Răzvan şi Dani la Timişoara.

Pentru PufStock, Antena 1 pune la bătaie 1000 de perne ce cântăresc, în total, o tonă de puf, dar şi un premiu de 10.000 de roni pentru fiecare oraş în care se va desfăşura evenimentul. Chiar dacă organizatorii oferă perne branduite PufStock, îndrăgostiţii îşi pot aduce propriile perne.

Primii care se vor război cu perne vor fi constănţenii, la ora 15.00 în CityPark Mall, sub „îndrumarea” lui Dan Capatos. Urmează timişorenii, la ora 16.00 în Iulius Mall, unde maeştrii de ceremonii vor fi Răzvan şi Dani, iar la ora 18.00 bucureştenii, în Afi Palace Cotroceni – Mega Fun.

Aceştia din urmă îi vor avea alături pe Simona Gherghe şi Răzvan Popescu. Pe parcursul întregii zile, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări, în transmisiuni directe din cele trei oraşe cum decurge PufStockul, cea mai mare bătaie cu perne din România.

Vedetele implicate în campania derulată de Antena 1 de Ziua Îndrăgostiţilor au făcut deja o simluare a bătăii cu perne, în timpul filmării unui promo şi s-au distrat de minune, promisiune pe care le-o fac şi celor care vor participa la PufStock.

Lasa un comentariu aici!

Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns