HomeALL MEDIAPunct controversat » Chiajna a obţinut un 1-1 la Constanţa cu un gol din ofsaid şi un penalty neacordat Viitorului

Punct controversat » Chiajna a obţinut un 1-1 la Constanţa cu un gol din ofsaid şi un penalty neacordat Viitorului

Concordia Chiajna a reuşit să îi smulgă un punct Viitorului, scor 1-1, dar constănţenii au fost dezavantajaţi clar de arbitraj.

Echipa lui Ilie Stan a deschis rapid scorul la Constanţa, marcînd prin Silviu Pană în minutul 4. Belu a şutat de la 25 de metri direct în transversală, mingea a revenit la căpitanul ilfovenilor, care, după ce l-a luat la ţintă pe Buzbuchi, a reluat în plasă din a doua încercare. Gol şi 1-0 pentru Chiajna, dar tuşierul Cristi Nica n-a observat poziţia evidentă de ofsaid în care se afla Pană.

 

 

Wellington putea majora diferenţa trei minute mai tîrziu, dar Buzbuchi a avut o primă paradă de excepţie şi a păstrat diferenţa de pe tabelă. Jocul s-a aglomerat la mijlocul terenului, următoare ocazie venind abia pe final de repriză, cînd Dică l-a găsit în poziţie ideală pe Alibec, dar acesta a reluat pe lîngă poartă.

În minutul 57, Chiţu a şutat de la marginea careului, mingea l-a lovit pe Ghionea, în mînă, dar Teo Crăciunescu şi asistentul Cristi Nica n-au observat gestul fundaşului Chiajnei. Viitorul a răbufnit însă un minut mai tîrziu, cînd a profitat de gafa lui Ghionea şi l-a lobat din foarfecă pe Cobrea pentru 1-1.

Acelaşi Alibec putea păstra toate punctele în Dobrogea, dar a ratat inexplicabil singur cu portarul. Puţanu a fost eliminat în penultimul minut al partidei, dar n-a mai contat.

Echipe de start:

Viitorul: Buzbuchi – Bălaşa, Puţanu, Larie, Toşca – Lazăr, Benzar – G. Iancu, N. Dică, Chiţu – Alibec
Antrenor: Cătălin Anghel

Rezerve: Vîtcă, Turcu, Ţîru, Gavra, Cl. Herea, Vaştag, Cîrstocea

Concordia: Cobrea – Belu, Ghionea, Leca, Bambara – Paraschiv, Ispir – Popovici, S. Pană, Zuluf – Welington
Antrenor: Ilie Stan

Rezerve: G. Iancu, Fl. Ilie, Simion, Ciupitu, Ibric, Stan, Damian

Arbitru: Teodor Crăciunescu
Asistenţi: Cristian Nica, Alexandru Cerei

GSP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns