HomeALL MEDIAPuturosul Sassu a fost in sfarsit demis

Puturosul Sassu a fost in sfarsit demis

Umed in pantaloni si cu limba inca maro de la spalaturile aplicate in campania electorala precedenta pentru candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Alexandru Sassu s-a prezentat astazi in plenul Parlamentului pentru raportul anual al TVR.  Stia inca de cand a castigat Basescu faptul ca viata lui in fruntea televiziunii publice va fi scurta. Asa se intampla in principiu cu mizerabilii…mai devreme sau mai tarziu vor da socoteala.

Raportul de activitate pe anul 2008 al Televiziunii Romane a fost respins, marti, de plenul reunit al Parlamentului, cu 195 voturi „pentru”, 78 – „impotriva” si 3 – „abtineri”, votul negativ al parlamentarilor echivaland cu demiterea lui Alexandru Sassu din fruntea TVR.

Alexandru Sassu a declarat, in plenul Parlamentului, ca isi asuma responsabilitatea pentru cei aproape trei ani in care a condus institutia si pentru faptul ca nu a concediat pe nimeni, desi i-a fost cerut acest lucru.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru i-a cerut, anterior, lui Sassu, sa isi asume raspunderea pentru modul in care a functionat Televiziunea Romana in perioada sa de mandat. „Am in fata cifrele care invoca deficitul financiar al institutiei. Nu asta este principala carenta a SRTV. Lipsa de obiectivitate si echidistanta este lucrul cel mai grav si pe care toti cei din comisie l-am reprosat Consiliului de Administratie si directorului general al SRTv, care trebuie sa isi asume cum a functionat instutitia”, a declarat Alexandru.

„Pentru ca domnul senator mi-a cerut sa imi asum raspunderea pentru cei trei ani, neimpliniti, in care am condus televiziunea, ii raspund: «Da! Imi asum raspunderea!». Imi asum raspunderea ca nu am dat pe nimeni afara dintre profesionistii din Televiziunii, cum mi s-a cerut de nenumarate ori si asa cum ati cerut de nenumarate ori Si imi asum raspunderea pentru ca am adus din nou cultura pe programele televiziunii si pentru ca am adus din nou telespectatori la televiziune. Le multumesc colegilor cu care am lucrat trei ani in televiziune pentru modul in care am lucrat”, a declarat Alexandru Sassu, la finalul dezbaterilor din plen.

In fruntea TVR e foarte posibil sa fie instalat Florin Calinescu sau Rodica Culcer.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns