HomeTELEVIZIUNERadio 21 te cheamă să aperi distracţia

Radio 21 te cheamă să aperi distracţia

Matinalii 21 au iniţiat un protest pe petitieonline.ro împotriva reducerii programului de funcţionare a teraselor din Centrul Vechi. Iniţiativa vine după ce Primăria Generală a Capitalei a introdus în dezbatere publică un proiect de hotărâre care, printre altele, limitează programul de funcționare a teraselor din Centrul Istoric al Bucureștiului. 

Manuel Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando vor să strângă cât mai multe semnături şi să le atragă atenţia autorităţilor că o astfel de măsură împiedică dezvoltarea zonei şi a turismului. “Centrul Vechi este singurul perimetru care și-a găsit loc în ghidurile turistice internaționale, fără intervenția sau banii autorităţilor!” explică Manuel Dinculescu.

DJ Andi crede că o astfel de decizie înseamnă de fapt distrugerea singurei atracții turistice nocturne a Bucureștiului, care, prin concentrarea de terase, restaurante și cluburi, o diferențiază de celelalte capitale din Estul Europei: “Nu înţelegem de ce un astfel de cartier al distracţiei trebuie să respecte orele de liniște ale unei zone rezidenţiale. Nu înţelegem de ce tinerii Capitalei, turiștii români și străini, trebuie să pună capăt distracţiei la ore fixe impuse de autorităţi.”

Nu vrem distracţie cu porţia!”concluzionează Dinculescu.

Matinalii 21 îi îndeamnă pe toţi cei care sunt împotriva restricţionării programului teraselor din centrul istoric al Capitalei să semneze petiţia –http://www.petitieonline.ro/petitie/intineriti_centrul_vechi_suntem_impotriva_propunerii_primariei_capitalei_de_inchidere_a_teraselor_la_ora_22_00_-p10470143.html

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel DinculescuDJ AndiOrlando si Anca Maco iti dau trezirea in fiecare dimineata la radio. De luni pana vineri, intre 06:30 si 10:00, ascultatorii au parte de cea mai buna cafea radiofonica alaturi de Matinalii 21.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns