HomeALL MEDIARadio Chişinău, aniversat de 25.000 de români de peste Prut

Radio Chişinău, aniversat de 25.000 de români de peste Prut

În Republica Moldova, au fost marcaţi duminică cei doi ani de la lansarea Radio Chişinău, un produs Radio România. Marcarea Zilei Naţionale a României şi împlinirea a doi ani de existenţă a Radio Chişinău, au fost două evenimente desfăşurate printr-o manifestare impresionantă, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Chişinău, informeaza agentia de presa Rador.

În Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost organizat, în parteneriat cu Primăria Chişinău, un concert la care au participat peste 25.000 de entuziaşti.

Spectacolul a culminat cu momentul aprinderii luminilor în pomul de Crăciun şi mai ales cu cel al tragerii la sorţi a câştigătorului concursului de fidelitate al Radio Chişinău.

Silvia Gorceag, din nou o ascultătoare, a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu prin tragerea la sorţi efectuată de către primarul Municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

În faţa a peste 25.000 de persoane şi într-o atmosferă animată au evoluat numeroase formaţii profesioniste şi de amatori, solişti consacraţi din Basarabia, precum şi formaţia Bere Gratis, care s-a deplasat din România special pentru acest eveniment.

Evoluţiile formaţiilor Doremicii, Plăieşii, Dana Brescan şi ale cetelor de colindători au pregătit atmosfera pentru apariţia primarului Municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, cel care a mulţumit pentru evenimentul organizat şi a felicitat Radio Chişinău, aprinzând apoi luminiţele din brad şi dând astfel startul sărbătorilor de iarnă la Chişinău.

Recitalul FurioSnails a fost cel care a premers apariţia pe scenă a trupei Bere Gratis, întâmpinată cu ovaţii la scenă deschisă, ovaţii care nu au încetat până la încheierea magnificei seri de 1 Decembrie în Capitala Republicii Moldova.

Foto Credit:

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns