HomeLIFE STYLERadio Kids s-a lansat ! Premiera in romania , primul radio pentru cei mici !

Radio Kids s-a lansat ! Premiera in romania , primul radio pentru cei mici !

s_r_rSocietatea Romana de Radiodifuziune (SSR) a lansat joi primul post de radio online din Romania dedicat copiilor, Kids Radio.

Acesta va difuza emisiuni realizate, in majoritate, de cei mici, au anuntat reprezentantii SRR.
Postul are pseudonimul „Radio Chit” si poate fi ascultat accesand adresa www.kidsradio.ro. Emisiunile contin, printre altele, stiri pentru copii, muzica si povesti, urmand sa vizeze si dezbateri pe problemele cu care se confrunta tinerii de 12-14 ani.

Publicul tinta il reprezinta copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, care vor pot gasi numeroase surse de divertisment si pe paginile portalului ce gazduieste postul de radio, printre care jocuri si un canal de chat.

Pentru inceput, cu titlu experimental, Kids Radio va difuza programul matinal Cucuriguuu, rubrici despre Gradi cea Vestita si Scolita cea de Muze Ocrotita, Politicopilarii la Micul Parlament si, bineinteles, muzica.

Pana pe 24 decembrie, Kids Radio va emite nonstop, fara moderatori. KidsRadio este cel de-al doilea post al SRR care emite doar pe Internet, dupa Radio 3 Net „Florian Pittis”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • ItsyBitsy FM a fost primul.

Lasă un răspuns