HomeALL MEDIARadu Gabriel, interpretul lui Gica Popa din serialul “Pariu cu viata”, in vacanta la Paris cu familia

Radu Gabriel, interpretul lui Gica Popa din serialul “Pariu cu viata”, in vacanta la Paris cu familia

Inainte de intoarcerea pe platourile de filmare pentru cel de-al treilea sezon al serialului “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat din toamna la Pro Tv, Radu Gabriel a fost in vacanta de vara la Paris impreuna cu familia sa.

 

In cele cateva zile petrecute la Paris, Radu Gabriel s-a plimbat pe celebrele bulevarde pariziene si a vizitat obiectivele turistice din frumoasa capitala a Frantei: “Am fost 10 zile la Paris impreuna cu Maria, sotia mea, si Ana, fiica noastra. Dincolo de Muzeul Orangerie, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Muzeul Salvador Dali, Catedrala Notre-Dame, La Conciergerie, Palatul Versailles, Montmartre, Cartierul Latin, Moulin Rouge  si alte minunatii de-ale locului, m-a dat pe spate metroul din Paris unde si un impiedicat de la Buzau ca mine a putut sa se descurce cu ochii inchisi.”, povesteste Radu Gabriel.

Radu Gabriel s-a intors din vacanta odihnit si relaxat, iar Gica Popa, personajul pe care il interpreteaza in “Pariu cu viata”, se anunta a fi mai efervescent si mai plin de umor ca pana acum : “Gica Popa are o datorie de achitat din sezonul 2 si anume, confruntarea cu Sandu Anghel, lucru pe care il va face intr-o maniera proprie chiar in primul episod, intr-un  fel in care nimeni nu se asteapta. Relatia cu Tantica, desi suntem obisnuiti cu suisurile si coborasurile ei, va lua o turnura total neasteptata. Revenirea pe platourile de filmare a fost sub semnul caldurii atat din pricina caniculei, dar si din pricina emotiei revederii. Ne-am intors mai motivati, mai bronzati si unii dintre noi mai bacalaureati.”, declara Radu Gabriel.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns