HomeTELEVIZIUNEReality ShowRaisa este primul membru al juriului Supraviețuitorul! Show-ul nu va fi difuzat diseară, în grila PRO TV!

Raisa este primul membru al juriului Supraviețuitorul! Show-ul nu va fi difuzat diseară, în grila PRO TV!

Prev1 of 2

GRILA: Supravieţuitorul nu va fi difuzat în această seară, întrucât PRO TV a programat meciul de fotbal Real Madrid – Legia Varşovia, de la ora 21:45. Iar mai devreme de la ora 20:00 va difuză filmul artistic „Tinta Preşedintele”. Supravieţuitorul revine în grila PRO TV, săptămâna viitoare, luni şi marţi. 

 

FOLLOW UP: Suspansul și tensiunea și-au spus cuvântul în Supraviețuitorul! Cele două triburi, Hangin și Tubig, s-au unificat luni seară și au format tribul Araw. Concurenții au început lupta pe cont propriu, și-au făcut noi strategii și au încercat să treacă de probe extrem de dificile pentru a rămâne în joc.

 

AUDIENTE TV: Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 6.9 puncte de rating și 22.7% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

supravietuitorul-pro-tv-consiliul-tribal

 

Primele surprize, prima probă individuală și prima eliminare

Maria a primit o nouă șansă luni seară și, cu toate că a fost votată la Consiliul tribal să părăsească competiția, a fost trimisă pe Insula exilului, unde a fost primită cu bucurie de Liviu, Lucian și Ina.

Concurenții ajunși în cea de-a doua jumătate a jocului au luat parte la unificarea triburilor Hangin și Tubig, transformate în tribul soarelui, Araw. De acum, mizele sunt mult mai mari și fiecare are o șansă la marele premiu de 100.000 de euro și titlul de unicul supraviețuitor.
Unificarea a început cu o petrecere, în care concurenții au mâncat, pentru prima dată de când sunt pe insulă, carne și pâine. A fost un prilej bun pentru ei de a se apropia, deoarece, de acum înainte, vor trăi împreună. Relaxarea nu a durat foarte mult, deoarece Dragoș i-a anunțat pe toți că vor avea prima probă individuală, prima încercare care i-a testat cât de bine se descurcă pe cont propriu. Fiecare a fost singur împotriva celorlalți.

Toți au primit câte 48 de piese de lemn, pe care au fost nevoiți să le aranjeze într-un turn de 24 de etaje, cu o înălțime de 2 metri și 40 de centimetri. Concurenții au început proba și au făcut tot posibilul să rămână în competiție, însă tensiunea și concentrarea și-au spus cuvântul. Dacă Otniela a reușit să termine turnul prima, Diana a avut ghinion și, după ce reușise să clădească jumătate dintre etaje, turnul ei s-a dărâmat și a trebuit să ia totul de la capăt. Nu a mai avut timp să clădească turnul înaintea colegilor ei, așa că a părăsit tribul Araw. Însă, pentru ea nu s-a încheiat jocul, deoarece a primit o nouă șansă și s-a alăturat Mariei, Inei, lui Liviu și lui Lucian pe Insula exilului.

 

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns