HomeLIFE STYLERaluca Lazarut: “Am descoperit copii cu autism care au facut progrese uriase intr-un singur an”

Raluca Lazarut: “Am descoperit copii cu autism care au facut progrese uriase intr-un singur an”

Raluca Lazarut, prezentatoarea StirilorKanal D, a fost surprinsa sa vada ca eforturile campaniei umanitare desfasurate anul trecut, de Kanal D, au dat roade. Raluca a reintalnit-o pe Daria, o fetita care a facut progrese uriase datorita terapeutilor care au lucrat cu ea zi de zi si a faptului ca micuta ainvatatintrecopiii de aceeasi varsta cu ea, la scoala.

E al doilea an in care ma implic in aceastacauza, iarsatisfactiaimensa o regasesc in evolutiaacelorcopii.Anultrecut, la centrulAsociatieiInvingemAutismul am cunoscut-o pe Daria, o fetitaextrem de frumoasasicalda, care fusesediagnosticata cu autism. Anulacesta am descoperit-o multmaiexpresivasicomunicativa. Daria are acumpreferinte, isialegesinguraceeace-i place samanancesijucariilepreferate. A intrat in clasa I, invatalimbaenglezasiestecampioana la <Piticot>. Aevoluatfrumos! Iar Daria estedoar un exemplu de reusita. Faraterapie, Daria nu ar fi ajuns la scoala.  Orice roman poateschimbaviitorulunuicopil cu autism printr-un SMS, in valoare de 2 euro, la 8839!”, a spus Raluca Lazarut.

“Schimbaviataunuicopil cu autism!” este o campaniainitiata de Kanal D siAsociatia “InvingemAutismul”, in parteneriat cu Europa FM siZorky’s Planet.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns