HomeALL MEDIARaul Brebu pregateste revenirea „Personajului Magic”

Raul Brebu pregateste revenirea „Personajului Magic”

Dupa ce si-a petrecut sarbatorile in sufletul Ardealului, alaturi de fiica lui Doinita si cei dragi, Raul Brebu intors pe frecventele Magic Fm, se pregateste sa dea startul unei noi runde de concurs: „Personajul Magic” la Magic Start.

Chiar daca s-a intors la emisiunea matinala cu bateriile incarcate, Raul Brebu inca sta cu gandul la minunata vacanta pe care a petrecut-o alaturi de fiica lui:

„De cand ma stiu gasesc de cuviinta sa-mi petrec sarbatorile in familie, la Deva. Si, din fericire, si in acest an am reusit sa-i strang pe toti cei dragi la mine, in jurul focului, si sa ne bucuram impreuna  de sarbatori. Cat despre Doinita, fiica mea, a fost mai mult decat incantata de bucuriile pe care i le-a facut Mos Craciun, atat pe 25 decembrie, cat si pe 7 ianuarie. Fiind jumatate ucraineanca sarbatorile de iarna au fost cu raza lunga de actiune. Bucuria ei nu s-a oprit aici, totusi, pentru ca pe 18 ianuarie, Doinita a implinit 7 ani. 7 ani in care mi-a transformat fiecare zi intr-o sarbatoare unica!”

Totusi, de luni, 24 ianuarie, Raul va lasa melancolia putin de-o parte si va starni din nou curiozitatea ascultatorilor Magic Fm cu concursul „Personajul Magic” de  la Magic Start!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns