HomeTELEVIZIUNEEmisiuniRazvan si Dani, la Londra, la X Factor:“E o experiență să-l vezi pe Robbie Williams cântând la zece metri de tine”

Razvan si Dani, la Londra, la X Factor:“E o experiență să-l vezi pe Robbie Williams cântând la zece metri de tine”

Răzvan și Dani au fost la Londra, într-o “vizită de lucru”, unde au întâlnit câteva celebrități ale X Factor-ului britanic și au pătruns în culisele acestui mega-show.

Ei i-au întâlnit acolo pe Dermot O’Leary, prezentatorul X Factor UK, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului X Factor, dar si pe juratii Gary Barlow si Nicole Scherzinger.

“În vizita asta ne-am dat seama că nu suntem foarte diferiți de ei. Concurenții noștri nu sunt diferiți de ai lor, scena lor e perfect comparabilă cu a noastră, însă mi se par un pic mai organizați. M-a impresionat felul condensat și scurt în care se exprimă jurații, nu lungesc explicațiile, vorbesc la subiect, dau un sfat, dacă au de dat, dacă nu, se abțin”, spune Dani.

“Oamenii erau foarte relaxați, părea că iau totul într-o joacă. Nu e o diferență așa de mare între noi și ei, ca spirit și organizare” spune si Razvan.

Superstarurile Robbie Williamsși Celine Dion au fost invitații ediției la care au participat Răzvan și Dani, fiecare dintre ei interpretând doar câte o piesă.

“Cu Celine Dion am crescut, arată impecabil. Iar Robbie, cu band, cu alămuri, cu cvartet, pe o scenă mică, live, mi s-a părut impresionant. E o experiență să-l vezi cântând la zece metri de tine”, a mai spus Dani.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns