HomeTELEVIZIUNECampanie TVRazvan si Inrina Fodor sustin campania Acasa TV!

Razvan si Inrina Fodor sustin campania Acasa TV!

Razvan Fodor, actorul din “Pariu cu viata” si sotia sa, Irina Fodor, reporter al emisiunii “Povestiri adevarate” se alatura campaniei “Pune pret pe viata”, al carei scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului roman.

“In momentul in care am devenit tata, am simtit in mine o mare schimbare: am simtit ca pentru copilul meu as fi capabil de orice si as risca totul numai sa o stiu pe ea bine, fericita, sanatoasa, in siguranta. De fapt, despre asta e vorba: parintii ai caror copii sunt bolnavi de hemofilie lupta cu disperare pentru a obtine tratamentul cu ajutorul caruia sa le ofere siguranta micutilor lor: sa ii asigure ca pot creste normal si ca se pot bucura de jocurile copilariei fara a se teme pentru viata lor. Va rog mult intrati si voi pe http://punepretpeviata.acasatv.ro/ si semnati petitia”, marturiseste Razvan Fodor.

Irina Fodor a fost foarte impresionata de povestile prezentate de colegii ei de la “Povestiri adevarate” : “Eu ma gandesc numai la cate griji imi fac daca micuta mea raceste sau la cum imi sare inima din piept cand cade si se loveste…mamele care au copii bolnavi de hemofilie nu au nici o clipa de liniste,ele stiu ca orice joaca nevinovata le-ar putea pune acestora viata in pericol. Mi-a luat doar un minut sa semnez petitia care ii poate convinge pe cei care pot lua aceasta hotarare sa ii ajute pe copiii bolnavi de hemofilie”.

Pana pe 31 ianuarie, www.acasatv.ro este locul unde pot semna petitia cei care “Pun pret pe viata” si vor sa se numere printre cei care ajuta la acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman.

“Pune pret pe viata” si ajuta la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu  izbucnit  in mai 2012. Cei care vor sa ajute pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

Foto Credit: ACASA TV

[sam id=”12″ codes=”true”]

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns