HomeLIFE STYLERealitatea Tv il aduce pe Bill Clinton la "Zece pentru Romania"

Realitatea Tv il aduce pe Bill Clinton la "Zece pentru Romania"

Bill Clinton, fostul presedinte democrat al SUA, va fi invitatul de onoare al ceremoniei de decernare a premiilor Galei „Zece pentru Romania”, editia 2008.

Maestrul Radu Beligan a inaugurat, la Realitatea Tv, cea de-a patra editie a proiectului multimedia „Zece pentru Romania”, in ziua disparitiei actorului Stefan Iordache, informeaza Cotidianul in editia electronica.
Un premiu de excelenta ii va fi decernat lui Radu Beligan pe 12 decembrie, cu o zi inainte ca actorul sa implineasca 90 de ani. La festivitate, invitatul de onoare va fi fostul presedinte american Bill Clinton.
Incepand din acest an, formatul se completeaza cu Stafeta, un modul suplimentar ce urmareste lansarea si sustinerea tinerelor talente.

Fiecare laureat la o categorie va propune un tanar si il va sustine, alaturi de postul Realitatea Tv si de sponsori.
Categoriile din acest an sunt: Politicieni, Analisti politici, Jurnalisti, Oameni de afaceri, Interpreti vocali, Actori, Sportivi, Scriitori, Cea mai iubita romanca, Cel mai iubit roman.
Pentru aceste categorii, se stabilesc nominalizatii in urma unei cercetari a opiniei publice, realizata de patru institute pe un esantion de 2.000 de persoane.
La aceasta editie, publicul a decis eliminarea categoriilor Ministri si Parlamentari si a inclus categorii noi, precum Scriitori, Cea mai iubita romanca, Cel mai iubit roman.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns