HomeLIFE STYLERealitatea TV – prima televiziune din Romania care are un elicopter echipat pentru transmisiuni live

Realitatea TV – prima televiziune din Romania care are un elicopter echipat pentru transmisiuni live

Realitatea TV este prima televiziune din Romania care are un elicopter capabil sa transmita stiri live, 24 de ore din 24. Aparatul de zbor va sta in permanenta la dispozitia departamentului Stiri pentru a transmite in casele romanilor, in cel mai scurt timp posibil, imagini de la evenimente care ii privesc si ii afecteaza direct. Acesta este, in momentul de fata, cel mai bine dotat elicopter cu echipament de televiziune din Europa. Echipamentul valoreaza aproximativ 1,4 milioane de euro, iar valoarea totala a elicopterului este de 5,3 milioane de euro.elicopterrealitateatv_22237

Elicopterul Realitatea TV este dotat cu doua camere de luat vederi, una in habitaclul aparatului si o camera Cineflex, montata pe burta elicopterului. Aceasta din urma este cea mai performanta din lume: are rezolutie HD si poate transmite in direct, in conditii si detalii impecabile, de la 300 de metri inaltime, imagini cu o masina aflata in miscare. De asemenea, ea poate focaliza pe o tinta aflata la 6 kilometri distanta.
Elicopterul adus din Germania are 3+1 locuri, poate atinge pana la 240 de km/h, are o autonomie de zbor de doua ore si jumatate si o raza de actiune de 250 de km de la locul decolarii. Cele mai importante posturi de stiri din lume, printre care CNN si Sky News, au elicoptere dotate cu echipament de televiziune si le folosesc constant pentru a acoperi diferite evenimente de interes major.
„Realitatea TV este ceea ce numim >. Reactia rapida a ajuns in lume la performante inimaginabile. Toata lumea a vazut in direct si de la mare inaltime masina lui Michael Jackson gonind catre Jurati, a vazut al doilea turn izbit de avion in fatidica 9/11 sau casatoria printului Charles. Viteza este o caracteristica a lumii moderne si Realitatea TV face parte din aceasta lume super-tehnologizata. Webcam, Live 3G sunt deja in cotidianul Realitatea TV. Elicopterul este acum o platforma si un mijloc prin care imaginea si informatia vor ajunge mai repede in casele romanilor. Deschide lumea nu este un slogan. Este principul dupa care functioneaza Realitatea TV”, spune redactorul-sef Realitatea TV, Cristian Coman.
Informatii Utile
Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Realitatea TV reprezinta canalul TV care ofera informatiile din tara si din lume care conteaza cu adevarat, precum si analize cuprinzatoare, realizate intr-o maniera obiectiva si profesionista. Realitatea TV difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, peste 15 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile „Academia Catavencu”, „Cotidianul”, „Business Standard” si „Money Express”.

Persoane de contact:
Lucian Florea – PR Executive Realitatea TV, lucian.florea@realitatea.net
Vlad Nichita – PR Executive Realitatea TV, vlad.nichita@realitatea.net

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns