HomeTELEVIZIUNEPremieră TVReality show-ul VISURI LA CHEIE, de astăzi, în grila PRO TV

Reality show-ul VISURI LA CHEIE, de astăzi, în grila PRO TV

DEBUT: Emisiunea care schimbă destinele unor familii greu încercate de viață, Visuri la cheie, revine in grila Pro TV, de la ora 20:30, cu cel de-al treilea sezon!

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu sunt gata să le prezinte telespectatorilor poveștile impresionante ale unor oameni deosebiți care merită șansa la un trai mai bun.

 

Ce vedem in prima editie?

În prima ediție a celui de-al treilea sezon Visuri la Cheie vom face cunoștință cu familia Anton, din localitatea Călinești, județul Argeș. Bogdan și Cristina erau doi tineri fericiți, care visau să își construiască o locuință, numai că un accident regretabil le-a schimbat complet drumul, dar nu și dorința.

Bărbatul se ocupa de renovarea casei, însă, în octombrie 2013, când lucra la acoperiș, s-a produs un accident. ”Soțul meu lucra la acoperișul casei și într-o clipă a alunecat și a căzut de pe scară în cap, având fractură de coloană cervicală și secțiune medulară completă. Nu a mai putut să se miște, nu mai simțea nimic, dar era conștient și își putea mișca numai ochii.”, a povestit Cristina cu lacrimi în ochi.

echipa Visuri la cheie

 

Au urmat luni întregi de recuperare, au apărut și mici îmbunătățiri în starea de sănătate a lui Bogdan, însă are în permanență nevoie de îngrijire. Pentru a putea sta cu el, Cristina a renunțat la serviciu, iar banii abia le ajung. ”Este o povară pentru el, pentru că nu mai poate face nimic, aș vrea să pot face eu mai mult, să le pot oferi lui și fiului nostru o casă decentă.”, a adăugat ea.

Cei doi au împreună un băiețel și luptă în fiecare zi pentru visul lor de a avea o locuință și un trai decent și de a-i oferi celui mic un viitor frumos, fără griji. Echipa Visuri la cheie va merge la ei pentru a le transforma visul în realitate și, în timp ce casa le va fi renovată, cei trei vor merge într-o vacanță de neuitat și vor avea parte de momente extraordinare.

 

Astazi, de la 20:30, românii vor afla povestea cutremurătoare a familiei Anton, vor vedea cum destinul acesteia începe să se schimbe și cum cel mai mare vis al lor, acela de a avea o locuință nouă, complet utilată, devine realitate cu ajutorul oamenilor.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns