HomeALL MEDIAReality show-urile, la mare căutare… Televiziunile se întrec care mai de care în a oferi poveşti reale

Reality show-urile, la mare căutare… Televiziunile se întrec care mai de care în a oferi poveşti reale

Toamna asta toate teleziununile au pregatit in noua grila de programe emisiuni reality show mai multe ca niciodata. Unele dintre ele au trecut pragul de audienta si au revenit cu sezoane proaspete,altele sunt noi noute.

Pro Tv a prelungit sezonul reality show-ului Serviti va rog” si va urma un nou sezon cu „Frumusete pe muchie de cutit”,ce s-a bucurat din plin de audienta adusa ProTV-ului.

Kanal D a reinviat „Nora pentru mama” ,care a ajuns la sezonul 6 , iar Cove a adus un nou sezon de cearta cu show-ul „Fata lui Tata”. Dar revelatia anului in televiziune vine din partea reality show-ului „Rataciti in Panama” ,lias „Survivior de Romania” ,careva incepe din 28 septembrie la Kanal D si va fi prezentat de „somerul” Andrei Gheorghe.

La Antena 1 lucrurile stau in felul urmator: „Test de fidelitate” a intrat in grila de toamna cu un nou sezon,iar noutatile vin de la „Aruncati din tren”, prezentat de actorul Dan Bordeianu si r.show-ul „Sa te prezint parintilor” . De la 1 octombrie Antena 1 vine in premiera cu un alt r.show, „Bun de cinste?”,unde patru vedete vor fi provocate la un duel culinar, prin restaurante deloc modeste, cu specific aparte (indian, frantuzesc, japonez, chinezesc, arabesc, etc), unde li se va cere sa se prezinte cu portofelul plin, intrucat unul dintre ei va achita singur intreaga consumatie.

In top cu cele mai multe emisiuni reality show se afla Prima Tv . „Curat murdar”, „Super nany”, „Schimb de mame”, „Tradati din Dragoste” si „Cireasa de pe tort”, sunt cele mai consacrate reality show-uri de la Prima ! Noutatea sezonului vine de la Virgil Iantu care va presznta r.show-ul „Mobilul”. Ideea acestui show este simpla: doua telefoane mobile sunt amplasate undeva in oras, urmand ca ambele sa sune cam in acelasi timp.
Cei care vor raspunde la telefon vor auzi o voce care le va spune ca pot castiga 10.000 de lei. Din momentul in care raspund la telefon, concurentii au 5 secunde pentru a decide daca intra in joc. Daca accepta, concursul incepe imediat si se desfasoara contra cronometru. Ei vor avea de trecut prin 5 misiuni, care ii vor duce spre servieta in care se afla cei 10.000 de lei.

Taxi Driver este difuzat la National TV care pe langa acesta a mai pregatit telespectatorilor un r.show ce prezinta viata adolescentilor care se cearta cu parintii.

(D.H)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns