HomeALL MEDIARecesiunea vine treptat la OTV: Premii de doi bani la 100% Adevărat, 7 maşini Dacia Logan şi un apartament

Recesiunea vine treptat la OTV: Premii de doi bani la 100% Adevărat, 7 maşini Dacia Logan şi un apartament

Se pare ca emisiunea „100% Adevarat” nu mai e rentabila pentru producatori. Pepe a anunţat duminica in emisiune ca incepand de saptamana viitoate show-ul „100% Adevarat” vine cu alte premii, „mai accesibile romanilor”.

Din 4 octombrie cei care se vor abona la Revista 100% Adevarat pot castiga 7 autoturisem Dacia Logan(6000 mii de euro buc)  in loc 3 autoturisme Mercedesc Clasa C (45.000 mii de euro buc) si un apartament in Bucuresti (55.000 mii de euro) fata de 3 apartamente cate erau inainte…. Pepe si Ramona Badescu au motivat ca romanii ce castigau Mercedesuri nu isi permiteau sa intretina astfel de masini si ajungeau sa le vanda, iar despre apartmanete, Pepe a spus ca „nu toti vin sa se mute la Bucuresti”…

Duminica, 100% adevărat, emisiunea cu premii la  OTV, s-a încadrat în performanţele medii ale programului. Astfel, show-ul a avut o audienţă medie de 216.000 telespectatori (1,8 rating),ceea ce nu permite organizatorilor sa mai mentina premii in valoare de peste 300.000 de mii de euro pe editie.

Probabil ca noiile premii nu vor mai avea atat de mare impact, iar emisiunea incetul cu incetul va fi scoasa din joc.

Iata ce scrie in regulament:

4.1. Revista online ,,100% ADEVĂRAT” asigura saptamanal participarea oricaruia dintre Abonati la tragerea la sorti, ce are loc in fiecare zi de duminica a fiecarei saptamani , intre orele 20.00-24.00, in cadrul show-lui numit „100% ADEVĂRAT” difuzat de postul TV OTV, începând cu data de 19 iulie 2009.
4.2. Obiectul tragerii la sorti saptamanale este format din bunuri mobile si imobile, de natura, in numarul si la valoarea comerciala (de circulatie) care urmeaza:
• Bunuri imobile: 1 (un) apartament – valoare de circulatie: 48516 euro/apartament cu TVA.
• Bunuri mobile: 7 (sapte) autoturisme marcaDacia, tipul Logan – valoare de circulatie: 6.000 euro cu TVA.
Valorile specificate contin TVA-ul inclus.
Orice modificare privind numarul, natura sau valoarea acestor premii urmeaza a fi adusa la cunostinta publicului in modalitatile prevazute in prezentul Regulament.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns