Connect with us

Emisiuni

Recomandari „Totul despre mame” 26-30 nov.2012, la PrimaTV

Published

on

Antibioticele

Antibioticele au fost considerate multă vreme un medicament universal. Ce efecte are însă excesul de antibiotice asupra copiilor? Ce riscăm atunci când le administrăm “după ureche”? De ce e important să urmăm sfatul specialistului, vă spune medicul pediatru Ana Maria Brădeanu.

În această ediţie, veţi afla încă un principiu de diversificare şi o reţetă delicioasă pentru copii. Monica Reu va răspunde întrebărilor legate de comportamentul celor mici, iar Otilia Mantelers vă învaţă cum se realizează prin joacă reglarea emoţională a copiilor.

Despre toate aceste subiecte aflaţi mai multe pe 26 noiembrie, de la ora 8.30 dimineaţa, numai la “Totul despre mame”, la Prima TV!

 

Despre plânsul la copii, cu Aletha Solter

Aletha Solter este un reputat psiholog american, expert în ataşament, traumă şi disciplină non-punitivă. În această ediţie, Ruxandra Rusan o are alături într-o discuţie despre plânsul la copii.

In aceasta editie, veţi afla un nou loc pe care să-l puneţi pe lista destinaţiilor de vacanţă în familie. Pediatrul Liliana Calapod va răspunde întrebărilor legate de sănătatea celui mic, iar medicul Mihaela Bilic trece în revistă un nou capitol din abecedarul nutriţiei sănătoase.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 27 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

 

Tulburările psihice asociate sarcinii

Pentru cei mai mulţi, sarcina reprezintă un moment de împlinire. Modificările extinse prin care trece organismul unei femei gravide şi consecinţele acestora la nivel psihoemotional sunt însă ignorate. Ce tulburări psihice sunt asociate sarcinii şi cum le putem controla, vă spune psihologul Vlad Stroescu.

Claudia Bider Heim răspunde întrebărilor legate de sarcină şi alăptare, iar Marga Balan vă învaţă noi mişcări de pilates. “Ta-su’” rămâne din nou singur acasă cu fiul său, într-o nouă aventură din seria “Pe mâna lui ta-su”.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 28 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

Tulburările genetice

Oamenii de ştiinţă au identificat 4.000 de defecte genetice cu diverse grade de gravitate. Care sunt cele mai frecvente tulburări genetice? De la ce stadiu al sarcinii le putem depista şi ce opţiuni există după ce le-am descoperit? Ruxandra Rusan discută despre malformaţiile congenitale cu medicul genetician Florina Nedelea.

Sunteţi invitaţi la o călătorie în timp printr-o nouă ediţie de gastronomie vintage, prezentată de maestrul bucătar Horia Vîrlan. Antonia Noel vă arată cum să rezolvaţi o nouă criză conjugală printr-o comunicare eficientă.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 29 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

 

Masa în familie

Masa în familie poate fi considerată o obligaţie pentru unii, însă din punct de vedere psihologic, aceasta are un rol esenţial în dinamica familială. Care sunt avantajele reunirii familiei în jurul mesei? Ruxandra Rusan discută despre împărţirea bucatelor împreună cu antropologul Monica Stroe.

Tot în această ediţie, veţi cunoaşte o mare speranţă a teatrului în ciuda vârstei sale fragede, iar Mihaela Oprişor vă povesteşte ce valori familiale ar dori să transmită copiilor ei. Andreea Raicu oferă o nouă lecţie de stil şi make-up, la “Totul despre mame” pe 30 noiembrie, de la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!


Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care operează în România şi prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending