Connect with us

Emisiuni

Recomandari „Totul despre mame” 26-30 nov.2012, la PrimaTV

Published

on

 

Antibioticele

Antibioticele au fost considerate multă vreme un medicament universal. Ce efecte are însă excesul de antibiotice asupra copiilor? Ce riscăm atunci când le administrăm “după ureche”? De ce e important să urmăm sfatul specialistului, vă spune medicul pediatru Ana Maria Brădeanu.

În această ediţie, veţi afla încă un principiu de diversificare şi o reţetă delicioasă pentru copii. Monica Reu va răspunde întrebărilor legate de comportamentul celor mici, iar Otilia Mantelers vă învaţă cum se realizează prin joacă reglarea emoţională a copiilor.

Despre toate aceste subiecte aflaţi mai multe pe 26 noiembrie, de la ora 8.30 dimineaţa, numai la “Totul despre mame”, la Prima TV!

 

Despre plânsul la copii, cu Aletha Solter

Aletha Solter este un reputat psiholog american, expert în ataşament, traumă şi disciplină non-punitivă. În această ediţie, Ruxandra Rusan o are alături într-o discuţie despre plânsul la copii.

In aceasta editie, veţi afla un nou loc pe care să-l puneţi pe lista destinaţiilor de vacanţă în familie. Pediatrul Liliana Calapod va răspunde întrebărilor legate de sănătatea celui mic, iar medicul Mihaela Bilic trece în revistă un nou capitol din abecedarul nutriţiei sănătoase.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 27 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

 

Tulburările psihice asociate sarcinii

Pentru cei mai mulţi, sarcina reprezintă un moment de împlinire. Modificările extinse prin care trece organismul unei femei gravide şi consecinţele acestora la nivel psihoemotional sunt însă ignorate. Ce tulburări psihice sunt asociate sarcinii şi cum le putem controla, vă spune psihologul Vlad Stroescu.

Claudia Bider Heim răspunde întrebărilor legate de sarcină şi alăptare, iar Marga Balan vă învaţă noi mişcări de pilates. “Ta-su’” rămâne din nou singur acasă cu fiul său, într-o nouă aventură din seria “Pe mâna lui ta-su”.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 28 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

Tulburările genetice

Oamenii de ştiinţă au identificat 4.000 de defecte genetice cu diverse grade de gravitate. Care sunt cele mai frecvente tulburări genetice? De la ce stadiu al sarcinii le putem depista şi ce opţiuni există după ce le-am descoperit? Ruxandra Rusan discută despre malformaţiile congenitale cu medicul genetician Florina Nedelea.

Sunteţi invitaţi la o călătorie în timp printr-o nouă ediţie de gastronomie vintage, prezentată de maestrul bucătar Horia Vîrlan. Antonia Noel vă arată cum să rezolvaţi o nouă criză conjugală printr-o comunicare eficientă.

Nu pierdeţi “Totul despre mame” pe 29 noiembrie, la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!

 

Masa în familie

Masa în familie poate fi considerată o obligaţie pentru unii, însă din punct de vedere psihologic, aceasta are un rol esenţial în dinamica familială. Care sunt avantajele reunirii familiei în jurul mesei? Ruxandra Rusan discută despre împărţirea bucatelor împreună cu antropologul Monica Stroe.

Tot în această ediţie, veţi cunoaşte o mare speranţă a teatrului în ciuda vârstei sale fragede, iar Mihaela Oprişor vă povesteşte ce valori familiale ar dori să transmită copiilor ei. Andreea Raicu oferă o nouă lecţie de stil şi make-up, la “Totul despre mame” pe 30 noiembrie, de la ora 8.30 dimineaţa, numai la Prima TV!


Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care operează în România şi prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending