HomeALL MEDIA16 decembrie. Recomandari TV. Noi provocari pentru concurentii Top Chef, la Antena 1. „Toamna bobocilor”,o comedie romaneasca savuroasa, la Prima TV

16 decembrie. Recomandari TV. Noi provocari pentru concurentii Top Chef, la Antena 1. „Toamna bobocilor”,o comedie romaneasca savuroasa, la Prima TV

Astazi, 16 decembrie RADAR DE MEDIA va recomanda urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.30 Top Chef, la Antena 1. Afla mai multe detalii AICI
  • 21.40 Distractis. Distilat de comedie, la TVR 1
  • 22.30 Wowbiz, la Kanal D

FILME:

  • 20.30 Toamna bobocilor, la Prima TV (comedie)

După terminarea facultăţii, trei absolvenţi, Mirela – profesoară de limba franceză, Ovidiu – doctor şi Geo – inginer agronom, pornesc fără să se cunoască spre Viişoara, un sat de lângă Cluj, unde au fost repartizaţi. Cei trei sunt surprinşi de atmosfera ciudată din sat, unde primarul le înmânează imediat negaţiile fără a fi solicitate. Cu excepţia Mirelei, ceilalţi doi doreau să rămână aici. Aşa începe un adevărat război între absolvenţi, pe de o parte, şi primar şi săteni, de cealaltă parte.

  • 22.00 Culoarea purpurie, la HBO (drama)

Saga unei femei de culoare în Sudul din 1909-1949 se bazează pe romanul omonim al câştigătoarei Premiului Pulitzer, Alice Walker.
Celie, personajul interpretat impresionant în cheie dramatică de Whoopi Goldberg, face cu greu faţă bărbatului ei cel brutal. După mulţi ani, timp în care asistă neputincioasă la tot felul de abuzuri rasiale şi sexuale, femeia găseşte puterea să i se opună şi să-l părăsească, în căutarea unei vieţi mai bune.
Filmul acesta nostalgic, puternic şi plin de căldură, a fost nominalizat la 11 Premii Oscar, fără însă să câştige vreunul. Iar regizorul Steven Spielberg nici măcar nu a fost nominalizat.
Celebre acum în toată lumea, Oprah Winfrey şi Whoopi Goldberg îşi fac aici debutul pe ecran, cea din urmă obţinând Globul de aur, dar trebuind să mai aştepte încă 6 ani pentru a câştiga Oscarul („Ghost”).

  • 23.00 Boy A, la TV 1000

Adolescent fiind, Jack săvârşeşte o crimă, petrecându-şi cea mai mare parte din viaţă în închisori şi centre de reabilitare pentru minori. Eliberat la vârsta de 24 de ani, tânărul se trezeşte aruncat într-o lume pe care nu o înţelege şi nu o cunoaşte. Are şansa de a o lua de la capăt într-o nouă casă şi cu o nouă slujbă, unde se împrieteneşte cu Chris şi începe o frumoasă legătură cu atrăgătoarea Michelle.
Filmul a obtinut 4 Premii BAFTA 2008 pentru: regie, montaj, imagine şi ecleraj, pentru cel mai bun actor – Andrew Garfield.

SERIALE:

  • 20.15 Suleyman Magnificul, la Kanal D
  • 22.15 Trasnitii, la Prima TV
  • 23.00 Dexter, la PRO TV

Dexter - Michael C. Hall

 

TEATRU:

  • 20.10 Teatru: Goana după fluturi, la TVR 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns