HomeMAGAZINEvenimenteRecord pentru U2 şi YouTube

You tube a transmis in premiera concertul celebrei trupei  irlandeze U2 si au reusit performanta de a avea 10 milioane de utilizatori unici.

Pentru stabilirea acestui record evenimentul a putut fi urmarit pe internet in 187 de tari printre care si China, Coreea de Nord si Iran. Dar cele mai multe vizionari au fost  din America.

Trupa nu a perceput nici un onorariu pentru difuzarea concertului considerand acest lucru ca o promovare. Managerul trupei a declarat : „La o viitoare transmisiune de acest fel, am putea introduce sistemul de plata pay per view si nu credem ca acest lucru va canibaliza vanzarile de DVD-uri cu evenimentul respectiv, deoarece audientele celor doua feluri de vizionare sunt diferite”

Transmiterea concertului ce a avut loc pe 25 octombrie in Calofornia,  Statele Unite a fost posibila, potrivit jurnalistilor britanici, si datorita prieteniei dintre solistul trupei unul dintre fondatorii companiei Google.

Acest nou model de bussines se pare ca este in voga acum dupa ce saptamana trecuta concertul lui Robbie Williams de la BBC Electric Proms a fost transmis live in cinematografele din intreaga Europa.

Georgiana Ene

Sursa NewsIn.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns