HomeMAGAZINEvenimenteRed Foo, solistul trupei LMFAO, abia asteapta sa ajunga in Romania. Vezi ce mesaj complet nebun a transmis fanilor din tara noastra!

Red Foo, solistul trupei LMFAO, abia asteapta sa ajunga in Romania. Vezi ce mesaj complet nebun a transmis fanilor din tara noastra!

Zvonurile aparute la finalul saptamanii trecute, conform carora LMFAO –Red Foo&Party Rock Crew nu va mai sustine recitalul de pe 4 octombrie, la Arenele Romane, au fost definitiv spulberate! Red Foo, solistul trupei a tinut sa inlature orice urma de indoiala si a filmat un scurt testimonial, in care isi anunta prezenta in tara noastra, saptamana viitoare. Imbracat in stilul sau caracteristic si accesorizat cu o pereche de ochelari foarte haiosi, Red Foo i-a salutat pe fanii sai, compunand un mesaj video nebun.

 

LMFAO a luat nastere in anul 2006 si a lansat primul album in 2009. “Noi suntem designeri de muzica.”, asa a caracterizat pe scurt Redfoo, succesul show-ului lor. Albumul LMFAO – Party Rock – a produs 4 hituri faimoase, “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,”and “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy. Sunt deja renumite performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume, alaturi de artisti de talie internationala printre care ase numara David Guetta, Justin Bieber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012) .

LMFAO este recunoscuta pentru piesele lor pline de energie, iar show-urile live sunt adevarate explozii de bucurie. Pe 4 octombrie, Bucurestiul va fi gazda celei mai colorate petreceri a anului. Show-ul eveniment va avea lor la Arenele Romane, acolo unde fanii LMFAO vor putea fredona live hit-uri ca “I’m sexy & I know it” , “Shots” ,“Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking”. Pretul biletelor este de 120 ron (varianta regular), 150 (front stage) si 500 ron (VIP king suite terasa).

Mai jos puteti urmari mesajul trimis de Red Foo fanilor din Romania:

Bucharest, Romania Drop

Foto credit: www.mtv.com

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns