HomeMAGAZINEvenimenteRegina rockului englez a facut show la Sala Palatului: Bonnie Tyler a dezlantuit slagarele sale in fata bucurestenilor

Regina rockului englez a facut show la Sala Palatului: Bonnie Tyler a dezlantuit slagarele sale in fata bucurestenilor

Intr-o seara minunata, plina de entuziasm si muzica buna, circa 5000 de romani au petrecut alaturi de Bonnie Tyler la un concert fabulos, sustinut de vestita cantareata din Tara Galilor.

Aceasta, intr-o forma de zile mari, a cantat mai toate slagarele sale de cursa lunga, de la It’s a Heartache, Total Eclipse of the Heart, Amazed, Looking for a Hero sau Simply the Best, ca sa ne rezumam la doar cateva.

Au fost aproape 2 ore de muzica buna si entuziasta, alaturi de un public receptiv la muzica si atitudinea venita de pe scena, unde trupa galezei a fost si ea la inaltime. Aproape fara pauza, Tyler si-a adus aminte de momentele din tinerete si a povestit pe scena romanilor momentele ei de glorie, incepand cu primul single lansat in 1976, Lost in France.

Fericita ca a revenit dupa aproape 20 de ani in tara noastra, Bonnie a incheiat magistral cu Looking for a Hero, multumind publiciului pentru o atmosfera fantastica, demna de orice concert rock de trupa mare. Nu inainte insa de a prezenta toata trupa, alaturi si de managerul si sotul acesteia.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns