HomeLIFE STYLERegizorul celui mai sexy clip din România încurajează turismul lui Mazăre și promovarea româncelor!

Regizorul celui mai sexy clip din România încurajează turismul lui Mazăre și promovarea româncelor!

Alex Ceaușu a regizat videoclipuri atât pentru artiști români cât și internaționali, precum Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana sau BUG Mafia.

Acesta a șocat, zilele trecute, cu un videoclip special, mai cu seamă cel mai sexy din istoria clipurilor din România: cel al artistei Glorya, pentru piesa „Casi Casi”. Cu această ocazie, Alex Ceaușu iese cu o declarație prin care încurajează turismul pe care Mazăre, primarul orașului Constanța, îl practică an de an, pe litoralul nostru.

„Ce mai avem noi ca țară de oferit turiștilor străini? Nu e suficient să ai o țară frumoasă, cu istorie, dacă este condusă prost, dacă serviciile sunt foarte slabe calitativ, infrastructura abia acum începe să se dezvolte și există multe alte probleme, care au orientat turiștii spre țările vecine. Spre deosebire de alte țări, și am curajul să o spun, la nivel mondial, femeile românce sunt foarte frumoase! Atunci, de ce să nu profităm?!”, a mărturisit regizorul.

„Turismul de genul acesta funcționează foarte bine în multe țări și a început să ia amploare și la noi pe litoral, la Mamaia, datorită primarului Mazăre. Acesta a înțeles că, în momentul de față, putem atrage turiștii străini cu asta. Nu vorbesc aici de un turism sexual, cum se practică în Thailanda, de exemplu, ci despre unul nonsexual. Când străinul vine în țară, merge în cluburi, pe stradă, admiră și bineînțeles poate să încerce și să fie refuzat… sau nu. Dar, în tot acest timp, străinul a mâncat, a băut, a dormit la un hotel în România, și uite așa a cotizat la bugetul de stat”, a conchis Alex Ceaușu.

Cel mai sexy videoclip românesc – Glorya – „Casi Casi”

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns