HomeALL MEDIARevista PreseiReguli de precautie – mare atentie la ce discutati in public si la ce persoane sunt in jurul dumneavoastra

Reguli de precautie – mare atentie la ce discutati in public si la ce persoane sunt in jurul dumneavoastra

Scriu acest articol pentru ca sunt Stan Patitul. Ca daca n-as pati, nu v-as povesti.

Este foarte important ca atunci cand sunteti intr-un loc sau local public si vorbiti fie la telefon, fie cu oalta persoana aflata de fata, sa aveti mare grija ce anume vorbiti.

De aseemenea, este important sa fiti atent la detaliile din jur. Priviti in jur si daca observati ca cineva se uita atent la dumneavoastra, inseamna fie ca asculta ce vorbiti, fie ca i-ati trezit interesul ca o potentiala prada.

Mai ales in marile orase exista retele de hoti, care se anunta intre ei prin telefon. Urmaririle se fac pe autobuz, in statii de autobuz, in baruri, in locuri aglomerate. Se opereaza astfel incat victima sa nu isi dea seama ca este urmarita. Dar – uneori – faptasii lasa indicii. Poate din naivitate sau din prea mare zel.

Ei nu isi dau seama ca daca el te-a auzit pe tine ce vorbesti (si asta de la o anumita distanta) nu ai auzit nici tu ceea ce a vorbit el la telefon cand a sunat mai departe si a dat „coordonatele” pe care le-a auzit de la tine. Cat de destepti sunt ei si cat de prost esti tu.

Galaxy TV lanseaza astazi, 16 august 2012, Campania „Fii vigilent! Vezi ce vorbesti in public”.

In general e bine sa fim cat mai secretosi. E bine ca nu toata lumea de pe strada sa stie detalii despre noi.

De multe ori in statia de autobiz e cate unul care intreaba: „Ce autobuz asteptati, ca eu il astept pe asta, Nu stiti cumva ce orar are?” Sau mai sunt unii pe strada care te intreaba „Nu stiti unde este strada cutare?” De acestia sa va feriti. Sau in gara daca te vede ca stai pe peron, te intreaba cu ce tren si unde mergi. Toate aceste persoane trebuie ignorate. Daca va duce intr-atata mintea, puteti chiar sa ii dezinformati.

Aveti grija de lucruri si da gnduri atunci cand sunteti in public.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns