HomeTELEVIZIUNEEmisiuniReîncep înscrierile la “Copiii spun lucruri trăsnite”!(galerie foto)

Reîncep înscrierile la “Copiii spun lucruri trăsnite”!(galerie foto)

Sezonul de toamnă al emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite” se apropie de final. Zeci de micuţi au făcut deliciul telespectatorilor cu cele mai neaşteptate şi comice replici, în singurul show cu copii pentru părinţi. 

 

Florian Ghimpu, gazda emisiunii de la Prima TV, a fost cel care le-a atras pe micuţele vedete în dialoguri amuzante şi a încercat să afle de la ele răspunsuri la întrebari care ne preocupă pe toţi.

Astfel, am aflat de la copii ce înseamnă să ai o personalitatea puternică, ce este dragostea, cum a apărut viaţa pe pământ, care este elixirul tinereţii vesnice, dar şi lucruri interesante despre dinozauri. De asemenea, am aflat de existenţa unor profesii precum “avionist”, “dinţiolog”, “geografist”, “vedetă muşchetar” şi multe altele.

Din primavară, show-ul „Copiii spun lucruri trăsnite” revine la Prima TV cu un nou sezon. Aşa că, dacă sunteţi părintele unui copil cu chef de vorbă, replicile lui vă lasă cu gura căscată sau vorbele sale vă încuie, atunci daţi-i o şansă la celebritate şi veniţi cu el la „Copiii spun lucruri trăsnite”!

Daca are între 4 şi 8 ani, are vârsta potrivită să devină vedetă. Sunaţi la 0728.859.112 şi înscrieţi-vă copilul la preselecţii!

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns