HomeALL MEDIARelatia anului 2011- Adela Popescu si Radu Valcan (video)

Relatia anului 2011- Adela Popescu si Radu Valcan (video)

Radu Valcan a declarat la Pro FM ce  l-a atras la Adela Popescu, colega lui din telenovela Iubire si Onoare!

„Prima impresie a fost de profesionist. Apoi lucrurile au venit de la sine. Ne-am apropiat amandoi in acelasi timp. Cred ca ne-am dat seama ca ne placem in aceeasi perioada.

Usor usor m-a atras modestia ei, naturaletea, simtul umorului, ea este o persoana extrem de sufletista. Sunt lucruri care ma implinesc„, a spus Radu Valcan.

El a marturisit ca relatia lor nu a pornit de la scena fierbinte pe care a filmat-o impreuna cu Adela Popescu in Iubire si onoare.

Radu Valcan a mentionat ca nu are ganduri de insuratoare: „Nu, nu ma gandesc la asa ceva. Acum este un moment frumos si noi incercam sa ne bucuram de clipele astea si sa ne descoperim cat mai mult”.

Cei doi actori au vorbit cu reporterii «Happy Hour», dar şi în cadrul emisiunii «Poveştiri adevărate», despre povestea lor de dragoste, scrie Click!

«Da, suntem împreună. E un început bun şi sper să o ţinem tot aşa», au declarat, la unison, cei doi actori din serialul «Iubire şi onoare»

Întrebată cum a început totul, Adela a mărturisit: «Lucrurile au venit pur şi simplu, ca între doi oameni normali. Nu-mi dau seama ca moment, dar a existat o perioadă în care devenisem mai atentă la elNu am avut ce să ascundem, pentru că nu era nimic de ascuns».

Radu defineşte relaţia lor ca fiind «o poveste de dragoste, între doi oameni care se plac foarte mult» şi dă de înţeles că totul a început la «Dansez pentru tine»: «I-am trimis Adelei nişte mesaje de încurajare. Eu am participat la acel concurs şi ştiam cât de greu este»

Actorul spune că Adela i-a atras atenţia prin naturaleţe, modestie şi simţul umorului.

«Are foarte multe calităţi care m-au impresionat uşor, uşor. Am simţit că avem lucruri în comun. Adela îmi aduce linişte sufletească», continuă Vâlcan.

DSLaboratories.ro
DSLaboratories.ro
DSLaboratories.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns