HomeMAGAZINEurovisionRepetiţii Eurovision 2010 – ziua 2 (timp real) (video)

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 2 (timp real) (video)

9. Polonia – Marcin Mrozinski – Legenda:

Prestaţia live a fost perfectă în prima parte, însă pe final a fost o desincronizare între solist şi backing. Show nu prea a avut, ci doar câteva dansatoare îmbrăcate în costume naţionale. Prima impresie: 50 % în Finală.

10. Belgia – Tom Dice – Me and my guitar:

Doar el şi chitară lui – cam aşa a arătat prima repetiţie a Belgiei, fără show şi fără backing. Prestaţia live a fost perfectă. Prima impresie: 100 % în Finală.

11. Malta – Thea Garrett – My dream:

Cea mai bună prestaţie live de astăzi, însă piesă a rămas la fel de plictisitoare. Nu a avut show, dar a avut backing. Prima impresie: nu se califică în Finală.

12. Albania – Juliana Pasha – It’s all about you:

Încă o interpretare live foarte bună, însă lipseşte show-ul. Îmi place scena cu globuleţe violet. Prima impresie: 100 % în Finală.

13. Grecia – Giorgos Alkaios & Friends – Opa:

Cea mai mare surpriză de astăzi. Show-ul cu lumini excelent, alături de o interpretare live energică şi de excepţie. Îmi place foarte mult că se observă pasiunea interpretării. Prma impresie: 100 % în Finală.

14. Portugalia – Filipa Azevedo – Ha dias assim:

Toate interpretările live au fost perfecte până acum, iar Filipa nu face excepţie. Mi-a plăcut că au ştiut să scoată la maxim potenţialul scenei folosind acele cristale colorate. Prima impresie: nu se califică în Finală.

15. Macedonia – Gjoko Tanevski feay. Billy Ziveri & Pejcin – Jas ja imam silata:

Gjoko sună surprizator de bine live. Pe scenă sunt trei fete frumoase, dintre cele care apara şi în videoclipul oficial şi trei cutii. Aştept ca dintr-o cutie să iasă Billy când îi vine momentul să interpreteze, însă acesta soseşte din stânga scenei şi falsează la greu stricând toată treaba bună pe care a făcut-o Gjoko până în acel moment. În schimb din cutie iese Pejcin cu chitara. Prima impresie: nu se califică în Finală.

16. Belarus – 3+2 – Butterflies:

Încă o prestaţie live foarte bună, dar piesa rămâne undeva pierdută. Au stat în poziţie drept şi nu au avut show. Prima impresie: nu se califică în Finală.

17. Islanda – Hera Bjork – Je ne sais quoi:

Ultima repetiţie de azi este în ton cu restul zilei, Hera oferind o interpretare live de excepţie. Prima impresie: 100 % în Finală.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns