HomeMAGAZINEurovisionRepetiţii Eurovision 2010 – ziua 3 (video)

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 3 (video)

1. Lituania – Inculto – East European funk:

Au fost haioşi, nu au falsat, au avut şi instrumentele pe scenă. Prima impresie: nu se califică în Finală.

2. Armenia – Eva Rivas – Apricot stone:

Totul a decurs bine live pentru solistă până la refren, apoi a început să falseze şi să se desincronizeze continuu cu backing-ul. Pe scenă au mai fost aduse şi o stâncă, şi un sâmbure de caisă uriaş. Prima impresie: 100 % în Finală.

3. Israel – Harel Skaat – Milim:

O interpretare de excepttie. Nu are nevoie de show, nici măcar de negativ. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

4. Danemarca – Chanee & Thomas N’evergreen – In a moment like this:

Thomas a fost perfect live, însă un minus pentru Chanee pentru micile scăpări. Îmi place foarte mult idea cu acel geam despărţitor. Prima impresie: 100 % în Finală.

5. Elveţia – Michael von der Heide – Il pleut de l’Or:

Prima surpriză neplăcută pe ziua aceasta. Michael a cântat într-un falsetto continuu. Bine că au pus globuleţele portocalii pe fundal ca să nu se plictisească lumea. Prima impresie: nu se califică în Finală.

6. Suedia – Anna Bergendahl – This is my life:

Anna a avut o interpretare de excepţie însă piesa tot nu ajunge la nivelul Islandei de anul trecut. Interesant mi s-a parut acel podium din spate. Prima impresie: 25 % în Finală.

7. Azerbaidjan – Safura – Drip Drop:

Nu vreau să mă hazardez, deoarece nu am văzut toate ţările însă până în acest moment Azerbaidjanul este câştigătoarea Eurovision 2010. O interpretare live de excepţie, un podium superb de pe care Safura a coborât şi un show foarte frumos cu acel bărbat în tricou violet care se îmbrăca şi se dezbrăca într-o secundă. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

8. Ucraina – Alyosha – Sweet people:

Alyosha a început ezitant însă pe parcurs şi-a revenit şi chiar a fost perfect. Prima impresie: 100 % în Finală.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns