Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 4 (timp real) (video)

Published

on

 

9. Olanda – Sieneke – Ik ben verliefd, Shalalie:

Sieneke a început bine şi a dus piesa până la capăt. Mi-a plăcut foarte mult acea căsuţă din beculeţe folosită ca decor. Prima impresie: nu se califică în Fina

11. Slovenia – Roka Zlindra & Kalamari – Narodno zabavni rock:

Şi premiul pentru cea mai slabă performanţă la Eurovision 2010 merge către Slovenia. Au falsat amândoi la greu pe o piesă care oricum era greu de gustat. Prima impresie: nu se califică în Finală.

12. Irlanda – Niamh Kavanagh – It’s for you:

După prestaţia de ieri a lui Harel, astăzi Niamh ne-a oferit şi ea o interpreatare care ne-a lăsat fără aer. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

13. Bulgaria – Miro – Angel si ti:

Cea mai mare surpriză de până acum. Miro a avut un live perfect şi o coregrafie superbă cu ingerite. Nu-mi place că jumătate din piesă a fost interpretată în limba Engleză. Prima impresie: 25 % în Finală.

14. Cipru – Jon Lilygreen & The Islanders – Life looks better in spring:

Jon a cântat bine deşi a avut câteva scăpări, însă mi-a plăcut patima cu care a interpretat piesă. Prima impresie: 25 % în Finală.

15. Croatia – Feminnem – Lako je sve:

Repetiţia începe cu Pamela cântând în timp ce stă pe bancă, iar Nika stă nemişcată pe o margine a băncii şi Neda stă în picioare, nemişcată cu spatele spre camere. În momentul în care Pamela termină de cântat, ea îngheaţă şi Nika începe să cânte, apoi se ridică toate trei şi dau o interpretare vocală de excepţie. La final, două jumătăţi de inimă se unesc prinzându-le pe cele trei graţii ca într-o ramă. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

16. Georgia – Sopho Nizharadze – Shine:

Sunt în stare de şoc. Interpreta pe care o consideram cea mai bună voce de la Eurovision 2010 a clacat inexplicabil live. A zbierat, a falsat, iar de pronunţie nici nu vreau să vorbesc. Prima impresie: 25 % în Finală.

17. Turcia – MaNga – We could be the same:

Solistul a început ezitant însă şi-a revenit pe parcurs. Nu am înţeles idea cu acele steaguri alb-negre. Prima impresie: 100 % în Finală.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. carmina x

    19 mai 2010 at 12:02

    romania e cea mai tare!:) paula si ovi number one

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

The Humans: „Am crezut în șansa noastră până la final și am dat totul pentru România”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Esc Lisboa și-a aflat finaliștii. La finalul show-ului transmis de TVR, prezentatorii au anunțat câștigătorii semifinalei cu numărul doi: Serbia: Sanja Ilić & Balkanika – Nova deca; Moldova: DoReDos – My Lucky Day; Olanda: Waylon – Outlaw In Em; Australia: Jessica Mauboy – We Got Love; Slovenia: Lea Sirk – Hvala, ne!; Ucraina: Mélovin – Under The Ladder; Ungaria: AWS – Viszlát nyár; Suedia: Benjamin Ingrosso – Dance You Off; Danemarca : Rasmussen – Higher Ground și Norvegia: Alexander Rybak – That’s How You Write A Song.

Ei se alătură câștigătorilor primei semifinale și artiștilor ce reprezintă țările calificate direct în ultimul act al concursului: Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Spania și Portugalia.

Piesa Goodbye, aleasă de publicul din România pentru a ne reprezenta la Eurovision, nu s-a calificat în finală. Deși vocea Cristinei a fost apreciată de jurnaliștii prezenți la Altice Arena ca fiind cea mai bună voce feminină din concurs, iar prestația trupei a fost întâmpinată cu entuziasm încă de la prima repetiție, rezultatul votului nu a fost de partea noastră.

Probleme la sistemul de vot în țări cu mari comunități de români Pe parcursul celor 15 minute alocate sesiunii de vot, numeroși români din străinătate au reclamat defecțiuni tehnice la sistemul telefonic. Mesajele, viralizate prin rețelele de socializare, veneau din țări cu importante comunități de români, precum Germania sau Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentanții noștri în concurs. Astfel, în Italia, trei dintre rețelele naționale nu au funcționat în acea seară, iar în Germania, abonații unuia dintre marii operatori de telefonie nu au putut trimite voturile.

România, unul dintre concurenții care a avut, de-a lungul timpului, rezultate pozitive la Eurovision, părăsește concursul prematur, alături de alte țări cu participări consistente în istoria competiției – Rusia, Grecia sau Polonia.

„Am crezut în șansa noastră până la final și am dat totul pentru România în această seară. Din păcate, rezultatul a fost altul decât cel la care ne așteptam, dar rămânem cu bucuria că ne-am reprezentat țara pe scena Eurovision”, au declarat artiștii noștri la aflarea rezultatului.

„Joi seara, nu am fost singuri pe scena concursului. I-am simțit alături de noi pe românii de acasă și de pretutindeni, cărora le mulțumim pentru că ne-au susținut și au votat, oriunde unde a fost posibil, pentru calificarea noastră”, au mai declarat membrii trupei The Humans la finalul spectacolului.

Înainte de semifinală, reprezentanții României au primit mesaje de susținere din partea multor vedete autohtone, precum Ștefan Bănică, Dan Bittman, Fuego, Iuliana Tudor, Marina Almășan, Ilinca, Dan Teodorescu, Ovi, Paula Seling, Crina Mardare, Adrian Enache, Diana Dumitrescu, Cezar Ouatu, Mihai Rădulescu, Sonia Argint Ionescu, Adrian Sîna, Caitlyn, Gabriel Cotabiță, ca și de la numeroși fani din țară și din străinătate.

Eurovision Song Contest continuă, în direct la TVR Ca şi cele două semifinale, Finala Eurovision 2018 va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+ sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 22.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending