Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2011 – Ziua 3 (timp real) (video)

Published

on

 

Astăzi este programată a treia zi de repetiţii pentru Eurovision 2011 în care vor intra piesele din Semifinala 2. Precum în zilele precedente noi vom comenta repetiţiile în timp real.

1. Bosnia şi Herţegovina: Dino Merlin – Love in rewind
Am pentru prima dată impresia că am ascultat o posibilă câştigatoare. Dino a cântat excelent. A avut aceaşi oameni pe scenă. Fundalul cu inimioare – perfect. Prima impresie: va câştiga Semifinala.

2. Austria: Nadine Beiler – The secret is love
Nadine a cântat foarte bine dar nu-mi place că a stat fixă pe piedestal. A avut 4 fete în backing. Mi-a plăcut foarte mult fundalul cu noaptea înstelată și cu acele diamante. Prima impresie: are şanse la calificare.

3. Olanda: 3JS – Never alone
Au cântat excelent, am simitit doar o mică desincronizare cu backing-ul pe final. Backing-ul este format din două fete şi un băiat. Nimic pe fundal. Prima impresie: are şanse minime de calificare, dar are.

4. Belgia: Withloof Bay – With love, baby
Foarte talentaţi şi foarte bine interpretat. Păcat că nu au o piesă bună. Nimic interesant pe fundal. Prima impresie: nu se califică.

5. Slovacia: TWiiNS – I’m still alive
Cu o fată în backing şi cu 3 instrumentişti cărora nu le văd rostul, Veronika şi Daniela au cântat excelent. Fundalul foarte bine ales; culori calde, fără să-ţi ia ochii. Prima imprsie: au şanse mari de calificare.

6. Ucraina: Mika Newton – Angel
Şi premiul pentru cel mai frumos background merge la Ucraina. Este genial şi este făcut pe loc, din nisip, de fata din stânga care pare că mixează dar de fapt construieşte fundalul. Mika a avut o prestaţie vocală fără cusur dar băiatul din backing a cam dat-o în bară. Prima impresie: se califică.

7. Republica Moldova: Zdob şi Zdub – So lucky
Zdobii au cântat foarte bine. Acelaşi show cu tipa pe ,,unicicletă” şi căciuli gigant, fundal interesant. Prima impresie: se califică.

8. Suedia: Eric Saade – Popular
Eric a cântat bine dar a ratat multe note pe refren, enorm de multe. A avut trei dansatori şi un backing. Cele 4 geamuri s-au transformat într-o cutie, iar Eric, prin la miijloc, a simulat spargerea. Luminile sunt prea stresante pentru ochi. Prima impresie: se califică.

9. Cipru: Christos Mylordos – San aggelos s’agapisa
Cipru încheie sesiunea de repetiţii de astăzi şi pot spune clar, cu excepţia lui Eric, Semifinala 2 este net superioară Semifinalei 1 din punct de vedere al calităţii vocilor. Christos a cântat foarte bine şi s-a sincronizat perfect cu dansatorii. Nu înţeleg rostul doamnei cu balonul, şi de ce apare balonul pe fundal. Prima impresie: nu se califică.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia „Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending