Connect with us

Emisiuni

REPORTAJ: Despre programatorii succesului, duminică, la România, te iubesc!

Published

on

În această duminică, de la ora 18:00, telespectatorii sunt invitați să descopere două reportaje marca România, te iubesc!. Cosmin Savu a pregătit un reportaj despre evoluția uluitoare a domeniului IT în țara noastră, iar în continuare, Paul Angelescu va arăta cum sunt tratați veteranii noștri de război după ce au servit patria în teatrele de război.

 

România este în topul țărilor europene în care industria IT aduce procente bune din veniturile statului. Țara noastră a devenit, în ultimii ani, un centru important pentru marile companii de IT și programare, datorită unor facilități fiscale care au stopat exodul de inteligență din domeniu. În același timp, antreprenorii locali au început să-și înmulțească angajații bine plătiți și să atragă nenumărate contracte. Piața IT românească absoarbe în fiecare an sute de absolvenți, iar concurența pentru mână de lucru calificată este agresivă.

Pentru acest reportaj, Cosmin Savu, corepondent special Știrile Pro TV, a mers la Cluj, acolo unde s-a dezvoltat un pol al industriei de IT și comunicații pentru a vedea care sunt provocările din domeniu și a-i cunoaște pe câțiva specialiști cu povești de succes în ceea ce pare un fenomen românesc.

 

Am cunoscut oameni extraordinari ale căror povești trebuie spuse și urmate. Industria IT este viitorul, iar dacă va fi susținută în continuare poate să aducă rezultate formidabile pentru români. Depinde însă și de viziunea antreprenorilor și de modul în care aceștia vor reuși să facă față unor provocări constante, de modul în care își vor promova propriile idei și produse, dar și de inteligența de a nu fi luați de val.”, a declarat Cosmin Savu.

 

Pe 11 noiembrie, România sărbătorește Ziua Veteranilor, iar Paul Angelescu, corepondent special Știrile Pro TV, a stat de vorbă cu soldații răniți în principalele teatre de război precum: Somalia, Angola, Ruanda, Kosovo, Bosnia, Irak și Afganistan. Mărturiile lor despre dramele pe care le-au trăit și lupta pentru recuperare sunt cutremurătoare. De 25 de ani, Armata Română este prezentă în principalele zone de conflict, iar riscurile asumate de soldații noștri sunt enorme.

După 2001, când Armata Română a mers la război în Irak și Afganistan, s-a vărsat cel mai mult sânge: 27 de militari și-au pierdut viața pe cele două câmpuri de luptă, iar 157 s-au întors răniți. Au fost sute de misiuni, unele plătite scump, care au asigurat intrarea României în NATO.

 

Duminică, vedem poveștile de viață ale câtorva soldați răniți în teatrele de operații. Aflăm cu ce probleme se confruntă și cum funcționează sistemul menit să îi ajute pe acești militari să se recupereze și reintegreze în societate.”, a declarat Paul Angelescu.

 

Ce demersuri face Armata Română pentru a ajuta veteranii de război, care va fi viitorul companiilor de IT în România și dacă va reuși România să vină cu proiecte de inovație, aflăm duminică, la România, te iubesc!.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Pe-un picior de plai, pe-o gură de Rai, la talente hai! Sezonul 8 ROMANII AU TALENT este gata de difuzare!

Show-ul debuteaza in grila PRO TV, in luna februarie. Ca in fiecare an emisiunea va fi difuzata vineri seara!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul 8 Românii au talent sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Plecând de la vechii daci, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, și-au dat întâlnire pe un vârf de munte, într-un peisaj mirific, unde, în sunet prelung de bucium, le-au dat lui Smiley și lui Pavel Bartoș sarcina de a găsi în toată lumea și de a aduce acasă cei mai talentați români, care pot cuceri o țară întreagă și pot deveni eroi naționali. Prezentatorii celui mai tare show de divertisment au ascultat cu mare atenție sfatul juraților și au plecat peste hotare să împlinească vrerea acestora.

 

”Ne-am propus să aducem pe scenă în acest sezon oameni deosebiți, cu povești impresionante și plini de talent. Așa că i-am ascultat cu atenție pe cei patru jurați, am pornit căutările și am luat lumea-n lung și-n lat. A fost de bun augur, pentru că am descoperit români extraordinari în afara granițelor, care s-au bucurat foarte mult că am mers după ei. Nouă ni se pare că este unul dintre cele mai interesante sezoane Românii au talent de până acum, pentru că vom cunoaște concurenți care, indiferent de greutăți, au luptat pentru a-și împlini marele vis, acela de a se realiza și de a se arăta în fața celor de acasă.”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.

 

 

Așa a început povestea căutării românilor talentați aflați în toate colțurile lumii, care poate fi urmărită mai jos, în teaser-ul sezonului 8 Românii au talent. Pornind de aici, Smiley și Pavel au făcut tot posibilul să găsească români extraordinari și să-i aducă pe cea mai spectaculoasă scenă a talentului din România.

În zilele următoare vom vedea cum au întâlnit Smiley și Pavel Bartoș cei mai talentați români din întreaga lume, dar și peste ce fel de obstacole au trecut pentru a duce la bun sfârșit misiunea încredințată de sfat.

Scena este pregatita pentru marea unire a talentului! SHOWUL SUPREM – Sezonul 8 pe romaniiautalent.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Un concurent vrea să se mute în Panama, cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aida Strâmbeanu (24 de ani), programator, și Aly Elsiddig (40 de ani), jurist, au posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacă vor ghici vârsta altor oameni, marți, 23 ianuarie, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. 

 

Cei doi s-au cunoscut în mediul online și ulterior au ajuns să se împrietenească. Spun despre ei că sunt diferiți din punctul de vedere al personalității, probabil din cauza diferenței de vârstă. Cu toate acestea, ei sunt de părere că se completează foarte bine unul pe celălalt. În acest joc, Aida se bazează pe intuiție, iar Aly consideră că are o experiență de viață destul de bună ca să-l ajute să ghicească vârstele oamenilor. Cu banii câștigati, ea ar vrea să ajungă la Los Angeles, Barcelona și în Egipt, în timp ce el  își dorește să se mute în… Panama.

 

Marți, la “Guess My Age”, în demersul lor de a câștiga cât mai mulți bani, Aida și Aly se vor putea ajuta de șase indicii, Știre, Hit, Star, Film, Sport, Zoom, care le oferă informații despre evenimente petrecute în anii în care s-au născut cei șapte necunoscuți din fața lor. Pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei acestora, celor doi concurenți li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare.

Cât de bine vor intui Aida și Aly vârstele celor șapte persoane care vor veni în fața lor și cu câți bani vor reuși ei să plece acasă, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 23 ianuarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Antonia a fost muza artistului!

 “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania. 

M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  

 

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Video Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending