Connect with us

Emisiuni

REPORTAJ: Paradisul Europei este pus sub lupă la România, te iubesc!

Published

on

În această duminică, telespectatorii sunt invitați într-o călătorie în Delta Dunării, alături de Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV. Alex a petrecut 10 zile alături localnici, încercând să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat acolo și de ce un loc atât de spectaculos nu este exploatat la adevăratul lui potențial. Cine pierde cel mai mult din asta? Cine ar putea să schimbe lucrurile? 

 

“În broșurile de prezentare Delta e numită paradisul Europei. Ar trebui, noi românii, să ne dăm seama de valoarea acestui loc, iar autoritățile ar trebui să se pună pe treabă pentru că în acest moment sunt foarte mulți bani pentru Delta Dunării: 1.3 miliarde de euro. Pe de altă parte, și turistul ar trebui să înțeleagă cum să se bucure de Deltă. Oamenii locului ar trebui să înțeleagă cum să facă turism și cum să-i atragă pe turiști acolo. Hai să ne trezim odată și să ne dăm seama ce comoară avem acolo.” spune Alex Dima.

 

Din păcate, primul lucru care te izbește chiar la intrarea în Deltă este dezolantul peisaj de pe faleza din Tulcea, lăsată în paragină de trei autorități care au pus stăpânire pe ea. Totul se învârte în jurul banilor, iar împărțirea falezei face aproape imposibilă recondiționarea ei.

Odată ajuns pe canale, în Deltă, descoperi oamenii locului. Mulți dintre ei au fost încurajați să facă ecoturism, să exploateze cea mai de preț comoară a lor: culoarea locală, pe care doar ei pot să o dea unui sejur în Deltă cu ajutorul mâncărurilor preparate, locurilor neștiute de nimeni altcineva, legendelor. Unul dintre acești oameni este Ivan Patzachin, campionul lipovean, care nu a uitat de unde a plecat și acum încearcă prin asociația sa să îi ajute pe oamenii zonei – cuvintele cheie fiind întorcerea în trecut.

 

ROMANIA, TE IUBESC! PRO TV

ROMANIA, TE IUBESC!
PRO TV

 

Telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 18:00, cum locul își pierde încet, încet farmecul în zgomotul bărcilor cu motor. Cum trăiesc cu adevărat oamenii din satele izolate, ce birocrație complicată există pentru pescarii autorizați, care nici măcar nu pot să ia un pește acasă, din captura de peste zi. Duminică vedem cum arată Satul Pescăresc, o investiție de 1 milion de euro și cum copiii acestor locuri nu au nicio șansă să schimbe ceva dacă nu se inveștește în educația lor și nu li se explică de fapt cum să exploateze comoara pe care stau.

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Antonia a fost muza artistului!

 “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania. 

M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  

 

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Video Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Antena 1: Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, la -3 grade Celsius

Published

on

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia la o partidă de biliard, Răzvan și Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc și au ieșit și învingătoare. Cum pariul a fost pierdut, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Și asta nu e tot, cei doi au fost nevoiți să facă și un mic moment artistic, câteva mișcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

 

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

 

”De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceaste peripeții de neuitat, Răzvan și Dani împreună cu întreaga echipă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televziune în România.

 

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm și energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puțin de 10 minute.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andreea Bălan, confundată cu o puștoaică, la Guess my age – Ghicește vârsta

Published

on

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a reușit să-i inducă în eroare pe concurenții din cadrul show-ului ”Guess My Age- Ghicește vârsta” prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea și Mihai Meiros, cei doi participanții ai ediției de joi seara, au fost convinși că au în fața lor o puștoaică, nicidecum o femeie de 33 de ani care este și mamă. Văzându-i doar trupul de după panou, fără a ști cine este, concurenții au estimat vârsta Andreei Bălan la maxim 24 de ani, deși au fost tentați să-i dea chiar mai puțin.

 

”M-am simțit foarte bine când mi-au spus că am maxim 24 de ani. Mulțumesc. Nu e vârsta mea, eu am 33 de ani. Și am și o fetiță de un an”, spune Andreea Bălan.

Andreea, care este profesoară de dans, și Mihai, care este maestru de ceremonii, au încercat să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei. Pentru fiecare an greșit însă, în estimarea vârstei celor șapte persoane, ei au pierdut din bani conform unei grile de penalizare. În ultima etapă, cei doi soți au intrat cu suma de 44.000 de lei și au avut patru șanse de a ghici vârsta doamnei Florica. Din păcate, în nicuna dintre estimări nu au spus vârsta corectă – 83 de ani- și, astfel, au pierdut toți banii.

 

”Asta este, nu avem ce facem. Noi rămânem cu dragostea noastră. Ne iubim orice ar fi”, au spus Andreea și Mihai la finalul show-ului prezentat de Dan Negru.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending