HomeAUDIENȚE TVReportajele de la ”Romania, te iubesc”, au fost lider de audienta!

Reportajele de la ”Romania, te iubesc”, au fost lider de audienta!

Reportajele „Mamă pentru copiii altora” şi „Afaceri cu steagul României”, realizate de corespondenţii Ştirilor ProTV Paula Herlo şi Cosmin Savu au plasat ediţia de ieri a emisiunii România, te iubesc! pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public.

Astfel, în intervalul orar 17:59 – 19:00, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani 7,3 puncte de rating şi 18,9% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de următorul clasat, Kanal D, cu 3,8 puncte de rating şi 9,7 procente din cota de piaţă. În tot acest timp, Antena 1 se clasa pe locul al III-lea.

Şi publicul din mediul urban a urmărit România, te iubesc!, iar ProTV a obţinut un rating de 7,5 puncte şi 16,2 procente din cota de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, clasată pe locul al II-lea cu 4 puncte de rating şi 8,7 procente din cota de piaţă.

În minutul de aur al ediţiei, 18:59, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări urmăreau la ProTV România, te iubesc!.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns