HomeAUDIENȚE TVAnalizeReportajul „Dosarul Monaco” difuzat la ROMÂNIA, TE IUBESC, lider de audienţă şi 1, 2 milioane de telespectatori!

Reportajul „Dosarul Monaco” difuzat la ROMÂNIA, TE IUBESC, lider de audienţă şi 1, 2 milioane de telespectatori!

 

Cosmin Savu, corespondent special Știrile Pro TV, a deschis duminică dosarul Monaco la România, te iubesc! și le-a prezentat telespectatorilor povești de succes ale românilor stabiliți în luxoasa țară, dar și personaje controversate sau cercetate de lege, pentru care acest loc reprezintă un adevărat paradis fiscal.

 

România, te iubesc! a fost duminică lider absolut de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.8% share, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 10% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit România, te iubesc!.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu, corespondent special Știrile Pro TV, va aduce un reportaj special depre noul val de arhitecți și designeri de interior. Săptămâna aceasta îi vom cunoaște pe câțiva dintre tinerii români care impun tendințe în materie de design și arhitectură în România și peste hotare și vom vizita atelierele designerilor de mobilă, ale căror creații se vând și cu mii de euro.

 

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns