HomeAUDIENȚE TVAnalizeReportajul Lecția Japoneză de la România, te iubesc! a fost pe primul loc în topul audiențelor

Reportajul Lecția Japoneză de la România, te iubesc! a fost pe primul loc în topul audiențelor

Pe 4 martie s-au împlinit 40 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai devastator seism cu care s-a confruntat România în ultimul timp. Pentru a vedea ce s-a schimbat în societatea românească, cât de pregătit este statul pentru a face față unei astfel de situații, Rareș Năstase a realizat un reportaj extraordinar luând ca exemplu Japonia, o țară care este lovită constant de cutremure și care a învățat să se dezvolte, astfel încât oamenii să fie în siguranță.

 

ARomânia, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de aproximativ 800.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 6.8 puncte de rating și 21.9% share.

 

Telespectatorii au putut vedea ce soluții au găsit inginerii constructori japonezi, cum s-au implicat activ autoritățile pentru a pregăti populația și cum un efort comun din partea statului, al autorităților și a cetățenilor poate salva vieți în cazul unul sesim cu o putere mare. Pe cealaltă parte, în România se construiește după bunul plac, fără măsuri de siguranță în cazul unui seism, iar sute de clădiri deja existente sunt un pericol pentru cetățeni. Procedura clară în cazul unui astfel de eveniment devastator lipsește cu desavărșire din obiectivele autorităților. Telespectatorii pot afla mai multe despre acest subiect în materialele ce fac parte din campania Știrilor Pro TV, Există viață după cutremur – Lecția Japoneză, care pot fi urmărite în cadrul principalelor jurnale de știri.

 

Duminica aceasta, pe 12 martie, de la ora 18:00, Cosmin Savu, corespondent special Știrile Pro TV, le arată telespectatorilor Circuitul banilor – dosarul Monaco, un reportaj despre personaje controversate, oameni de afaceri care au ales să își mute averile, mai mult sau mai puțin muncite, peste hotare, dar și despre oamenii care muncesc cinstit în Monaco.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns