HomeLIFE STYLERevelion de veselie la TVR Cultural iar TVR 3 va conecteaza in direct cu Piata Mihai Viteazu din Craiova

Revelion de veselie la TVR Cultural iar TVR 3 va conecteaza in direct cu Piata Mihai Viteazu din Craiova

dscn0667tvr-culturalTVR Cultural a pregătit un program de Revelion marcat de muzică bună. Astfel, de la ora 23.15, Cântece în miez de iarnă vă invită la o retrospectivă realizată de Doru Ionescu, cu cele mai bune piesei difuzate în emisiunea Remix. Selecţia va readuce în faţa telespectatorilor artişti îndrăgiţi precum: Zdob şi Zdub, Teodora Enache şi Corul de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu, Marta Hristea, Vlaicu Golcea şi Escape, Luiza Zan Group, Maria Răducanu Trio, Aeternum şi alţii.

Încă din primele minute ale 2009, TVR 3 va conecta românii din întreaga ţară prin transmisiuni în direct de la Studiourile teritoriale din Cluj, Iaşi, Craiova, Timişoara. Cu toţii sunteţi apoi invitaţi să petreceţi Revelionul, urmărind Concertul de Anul Nou transmis în direct din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, care va include şi un recital susţinut de Bonnie Tyler.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns