HomeLIFE STYLERevelion la televizor !

Daca nu ai reusit sa  gasesti un loc unde sa-ti petrecei revelionul, sau gasca  de prieteni te-a dat la o parte sau din alt motiv nu ai unde sa-ti petreci noaptea dintre  ani , „micul” ecran te poate ajuta. In acest an batalia este mare intre televiziunile autohtone, toate vin cu programe speciale care mai decare mai sofisticate si incarcate cu emisiuni inregistrate si puse la punct de acum cateva sapatamani .

Cei drept televiziunile de nisa vor avea si transmisiuni in direct cum ar fi Realitatea tv, Antena 3 si Tvr Info care vor capta cele mai bune momente de revelion. O premiera ar fi ca cei de la TVR 3 , cum de altfel spun ei, vor transmite revelionul in direct din mai multe piete din tara si se vor opri in Bucuresti ! Pro TV, Antena 1, Tvr 1, Prima Tv, TVR 2, National Tv si Antena 2 au pregatit Revelione inregistrate cu spectacole care mai de care mai incarcate de glume, muzica si vedete ! Asadar daca nu aveti unde pleca de Revelion o alternativa ar fi si Televizorul !focs_d_artifici19579

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns