HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTVR 2 pregateste un revelion de exceptie. Vezi ce mari vedete vor intra in noul an alaturi de telespectatori!

TVR 2 pregateste un revelion de exceptie. Vezi ce mari vedete vor intra in noul an alaturi de telespectatori!

La trecerea dintre ani, TVR-ul dă mâna cu PROtv-ul prin prezența apreciatului regizor Petre Năstase care promite să aducă în casele românilor, pe TVR 2, cel mai tare Revelion al ultimelor decade.

Petre Năstase a pus în scenă o superproducție cu nume grele din showbiz și alură de Broadway care, spune el, ”va aminti de marile producții ale TVR-ului de pe vremea regretatului Alexandru Bocăneţ, ale cărui mărturii conduc după aproape 40 de ani în topurile vizualizărilor youtube. Este un pariu al profesioniştilor din TVR!”.

Petre Năstase, care a semnat regia superproducției ”Dansez pentru tine”, a festivalului internațional Cerbul de Aur și a celor mai multe videoclipuri din muzica românească, a dezvăluit că, în ultima lună, a lucrat intens la proiectul secret de Revelion pentru postul național de televiziune, mai exact pentru TVR2.

”Am muncit alături de peste 100 de oameni pentru cel mai complex şi spectaculos program de Revelion pe care l-a avut televiziunea naţională. Sunt mândru de rezultat, s-a filmat aproape două săptămâni, cu crema artiştilor de calitate, fără compromisuri şi prost gust. Româniilor, care vor urmări postul TVR 2 în noapte dintre ani, le promit o atmosferă electrizantă de musical, asemeni producțiilor de pe Broadway ori desprinsă din capodopera hollywoodiană ”Burlesque”, cu Cher şi Cristina Aguilera. Sigur nu-şi vor stăpâni nici picioarele şi vor zâmbi de încântare”, a declarat Petre Năstase.

Amfitrionii showului de televiziune vor fi Alexandru Arșinel și Stela Popescu, asta după ce în vară au adus o cotă de rating 6 postului TVR2 cu spectacolul ”Seara la Revistă”.
Sanda Ladoşi, Anca Ţurcaşiu, Nico, Monica Anghel și Marcel Pavel sunt doar câtiva dintre artistii de renume care au participat la superproducția de Revelion realizată de Petre Năstase, lor alăturându-li-se valoroșii actori Horațiu Mălăele, Vasile Muraru, Adriana Trandafir și Monica Davidescu.

„Am lucrat numai cu profesionişti! Anul acesta TVR 2 va avea un Revelion ce va aminti de marile producţii ale TVR-ului de pe vremea regretatului Alexandru Bocăneţ, ale cărui mărturii conduc după aproape 40 de ani în topurile vizualizărilor youtube!”, a mai adăugat celebrul regizor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns