HomeALL MEDIARevelion urmat de ziua ei, dubla petrecere pentru Laura Cosoi

Revelion urmat de ziua ei, dubla petrecere pentru Laura Cosoi

Pentru Laura Cosoi, vedeta Pro Tv, petrecerea de Revelion a insemnat doar o incalzire pentru marea distractie din noaptea de 1 ianuarie. Actrita a implinit, astazi, 29 de ani, insa prietenii i-au facut o surpriza si au sarbatorit-o chiar la 12 noaptea.

“Pentru ca pe 2 ianuarie eu si iubitul meu vom pleca intr-o super vacanta in Thailanda, am vrut totusi ca de ziua mea sa am prietenii alaturi”, a povestit Laura.

Laura a organizat mini-petrecerea chiar la ea acasa. “Desi apartamentul meu nu este foarte mare am reusit sa primesc in el o gramada de suflete, cei mai dragi prieteni din lume, care m-au facut sa ma simt ca o printesa. Am sarbatorit ultimul an cu prefixul “2” si pot spune ca sunt foarte pregatita pentru “nivelul urmator” , a mai adaugat vedeta ProTV.

Actrita si iubitul ei, Smiley vor pleca, astazi intr-o vacanta exotica de 2 saptamani in Thailanda. “E o vacanta pe care mi-am dorit-o foarte tare si pe care am planuit-o din timp. De cand am decis ca vom pleca m-am tot documentat si am o lista completa cu tot ce trebuie bifat acolo”, a povestit vedeta ProTV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns