HomeALL MEDIARevenire: Telenovela ''Aniela'' din nou Acasă

Revenire: Telenovela ''Aniela'' din nou Acasă

Postul de televiziune Acasă TV va difuza, începând din această seară, de la ora 20.30, cel de-al doilea sezon al telenovelei de epocă „Aniela”.

Astfel, Polixenia Lăptaru (Diana Dumitrescu) îşi face debutul în actorie în piesa de teatru programată să aibă loc în Ajunul Crăciunului, în casa Aristizzei (Eugenia Şerban), în timp ce drama Anielei (Adela Popescu) la Institutul de fete continuă.

„Este o perioadă în care Aniela se schimbă şi începe să îşi înăbuşe dorul pentru Radu, îşi reanalizează poziţia în faţa vieţii în această perioadă prin care trece”, spune Adela Popescu, despre personajul pe care îl interpretează.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Mir scheint es die ausgezeichnete Phrase

  • Viene raggiunto il maggior numero di punti. In questo nulla in vi e ‘una buona idea. Mi associo.

  • Iata ,o veste minunata care a bucurat mult pe tinerii cu Sindrom down si autism de la ASOCIATIA”DAI O SANSA ”ALEXANDRIA -TELEORMAN.Ei sunt fani sinceri ai acestei minunate telenovele si iubesc mult actorii care interpreteaza aceste roluri deosebite .Ei isi doresc sa-i intalneasca pe actorii din telenovela .E posibil ?Multumesc ,ELENA TANASE ,presedinte .

Lasă un răspuns