HomeLIFE STYLERevenirea anului in televiziune: Teo Trandafir va avea o emisiunea la un nou post tv

Revenirea anului in televiziune: Teo Trandafir va avea o emisiunea la un nou post tv

Dupa o pauza de 10 luni, in care s-a ocupat de afaceri si a predat la o Scoala particulara de Jurnalism, Teo Trandafir se intoarce la meseria care a transformat-o in vedeta : prezentatoare TV.

Informatia a fost confirmata pentru revista Cancan, desi Teo nu a vrut sa dezvaluie despre ce televiziune este vorba. Cu toate acestea, Radar de media a aflat ca vedeta va lucra pentru Story TV, care isi va face debutul pe piata audio-vizualului in primavara anului viitor.

Teo va avea o emisiune saptamanala, dar va ocupa si o functie de conducere in departamentul de Programe al noii televiziuni.

Se pare ca Story Tv apartine grupului Ringier, care detine si o revista cu acelasi nume. Nu se stie inca ce fel de target va avea televiziunea, dar cert este ca in momentul de fata Story TV este in cautare de vedete . Un zvon spune ca si Mircea Radu este in negocieri cu reprezentantii postului.

(V.)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • nici eu nu-i prea dau sanse,e deja expirata.asa cum a fost si raduleasca si mircea radu, care au fost dati afara dupa atatia ani

  • de ce teo n-a avut succes decat la protv? a fost si la romantica si la prima tv, dar tot degeba.indiferent la ce televiziune se va duce si acum eu nu cred ca va prinde.

Lasă un răspuns