HomeALL MEDIARevista Esquire România va înceta să mai apară!

Revista Esquire România va înceta să mai apară!

 

Burda România renunță la titlul Esquire. Redăm poziția publisher-ului referitoare la încetarea apariției revistei Esquire:

„Burda România evaluează permanent oportunitățile pieței media din România și încearcă să se adapteze la cerințele clienților, indiferent că vorbim despre cititori sau advertiseri.
Ultimii ani au arătat o concentrare a interesului și a bugetelor de publicitate către anumite zone de conținut în detrimentul altora, iar Burda România a decis să investească în acele segmente de piață cu potențial de creștere.
Prin urmare, ediția de primăvară a revistei Esquire a fost ultima publicată de Burda România, urmând ca eforturile noastre să se îndrepte către celelalte produse din portofoliu, dar și către produse noi.”

Reacțiile celor care au scris pentru revista:

Oana D. Botezatu:

„Esquire Romania a fost una dintre revistele in care au aparut cateva dintre cele mai bune texte de jurnalism de la noi. Ma bucur ca am apucat sa scriu si eu acolo. Raman cu bucuria asta. Si cu o colectie de reviste faine.

Multumesc, Radu Coman, Cristian Lupsa, Gabi Dobre, Maria Bercea &Sandra Barbu & Sintia Radu & Co. Ati facut o treaba excelenta. Pacat ca nu a mai durat.”

Cristian Lupsa a comentat: Ca multe lucruri în România, n-a fost omorât de cei care au muncit la el zi de zi, ci de cei care „știau ei mai bine”. Frustrant.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns