HomeALL MEDIA12 Decembrie. Revista Presei Media – CNA a decernat premiile de excelenta pentru televiziune. Niels Schecker si Rares Bogdan, principalii favoriti pentru sefia Televiziunii Romane

12 Decembrie. Revista Presei Media – CNA a decernat premiile de excelenta pentru televiziune. Niels Schecker si Rares Bogdan, principalii favoriti pentru sefia Televiziunii Romane

Premiile de excelenta CNA au fost acordate. Printre castigatori se numara: Teo, Moise Guran, Buzdugan si Morar

Consiliul National al Audiovizualului a implinit astazi 21 de ani de existenta. Cu acesta ocazie, CNA a premiat productiile posturilor de radio si televiziune.

Laura Georgescu, presedintele CNA a avut acesta initiativa, dupa cum RADAR DE MEDIA a notat aici.

 

 

Niels Schecker si Rares Bogdan, favoriti in cursa pentru sefia TVR

Radar de Media v-a prezentat ieri un posibil inlocuitor in persoana lui Gabriel Tufeanu, pentru sefia Televiziunii Romane.

Televiziunea Romana tvr

Rareş Bogdan, realizator TV la Realitatea TV, şi Niels Schnecker, fost realizator TV la Antena 3 şi actual director de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014 a preşedintelui PNL

 

 

Viitorul afacerilor pe Facebook, din ce in ce mai negru: platesti sau nu apari

Companiile care folosesc paginile retelei de socializare Facebook se confrunta cu problema de a-si atinge audienta fara a plati pentru promovare.

Facebook1

Astfel, chiar si cei cu mii de prieteni au observat ca numai o mica parte din postari sunt vazute efectiv in newsfeed-uri.

 

 

Colindul antisemit difuzat de TVR 3 incinge spiritele, atat in randul politicienilor, cat si in diplomatie

Misiunea diplomatică îşi exprimă “îngrijorarea profundă faţă de un colind interpretat de grupul «Dor transilvan» condus de domnul Tiberiu Groza, şi difuzat în timpului unei emisiuni a TVR3, pe 6 decembrie 2013, şi care include mesaje puternic antisemite”, se arata intr-un comunicat de presa remis Radar de Media.

tvr 3 scandal colind

Ambasada Statului Israel apreciază drept “foarte îngrijorător faptul că un astfel de colind a apărut în media românească, în special la TVR”.

 

 

ANALIZA. Veniturile din publicitate ale companiei YouTube au crescut cu peste 50 % in 2013

Veniturile din publicitate ale YouTube au urcat cu peste 50 % in acest an, datorita cresterii spectaculoase de vizualizari prin intermediul aparatelor mobile, potrivit estimarilor companiei de analiza a pietei eMarketer

youtube

O suma importanta din cei 5,6 miliarde de dolari castigati de companie, va fi platita partenerilor sai si creatorilor de continut.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns