HomeLIFE STYLERevoluţie la Realitatea: Până la ora 18:00, politicul va avea interzis!

Revoluţie la Realitatea: Până la ora 18:00, politicul va avea interzis!

EXCLUSIV

Cei care urmaresc Realitatea TV au obervat de doua zile ca pe ecranul negru apar niste mesaje de tipul “Ajunge!”, “Ne-am saturat!” etc, toate avand ca reper ora 18:00. Ei bine, astăzi telespectatorii vor înţelege despre ce e vorba. La Realitatea , politca va avea interzis pana la ora 18:00.

Cu alte cuvinte, in acest interval, nu vor mai fi promovate fetele politice, nu se vor mai face emisiuni cu invitati din sfera politicului si nici nu se vor mai da in direct conferinte si declaratii ale oamenilor politici.

O miscare destul de riscanta, insa Vantu a dat ordin de epurare a politicului. In schimb, se va pune accent pe social, pe problemele oamenilor obisnuiti.

Doar dupa ora 18:00 vor mai fi emisiuni cu subiecte politice, insa nu vor mai aparea aceleasi figuri de care oamenii s-au saturat.

Miscarea trustului este cu atat mai neobisnuita cu cat se apropie campania electorala. Din sursele noastre, Realitatea nu se va implica in lupta prezidentiala si nici nu va difuza spoturi electorale.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns